-
Bu gitarı kullanan varmı? Trace Elioth Twintube amp. ile uyumu hakkında danışabilecegim kimse var mı?? Amfiyi sırtlayıp goturemeyecegime gore!! Bir karsılasırma yapabilmek icin kullanan birinin gorusune ihtiyacım var...
-
o anfiyle hiç denemedim ama denediğim bütün anfilerdeki sesi hoşuma gitti..Klavyesi rahat denebilir..üzerinde head hunter manyetikler ve orjinal floyd rose var. tonlarından memnunum.Bence marifet iyi gitar almakta değil elindeki paraya kendini çalarken rahat hissettiğin ve tonarını beğendiğin en iyi gitarı almakta..Sende oturur denersin kendine uyduğunu düşünüyorsan ve sesinide beğenmişsen alırsın.Kendince daha iyiini bulabilirsin belkide ama X40 alırsanda param ziyan oldu diye düşünmezsin bence
-
Sagolasın. aleti aldım grupça çok memnun kaldık. Buna 350$ verdik ve ibanez 1570e 850$ vermedigimize de çok memnun olduk arada 500$ edecek bi farklılık göremedim valla. X40'ın tonları bize yetiyor, ve hepimizin takdirini kazanan bir akord tutusu var, floyd roseun bi üstünde tepinmedigimiz kaldi, hic bi sorun cekmedik. Klavyesi icin tercihe gore dgisir diyebilirim, bizim icin ideal, cunku calan eleman (abim) klasik gitar kokenli ve genis klavye ile rahat ediyor... Neyse, tesekkurler
-
Memnun kaldığına sevindim.Fiyatına göre iyi gitar gerçekten. Bende alırken zuhalde çin malı bi İbanez RG350 DX' le denemiştim. X40'a göre çok cılız kalmıştı. Nerdeyse markasına, şekline aldanıp onu alıcaktım. Evet ibanez iyi gitar ama alınacaksa iyi bi modeli ve Amerikan'ı alınmalı bence...
Floyd rose oturdukça daha tatmin edicektir sizi. Hayırlı olsun..