Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dumanın Tonlarını yakalamak için

• vetooy • 12 Aralık 2005 00:06 • #547248
    dumanın tonunu yakalamak için ne yapmalıyım.sanırım onda telecaster var.manyetikleri ne yapmalıyım.

(şuan ki gitarım washburn oscar schmidt 1 hambucker 2 single)
    sayıııgılar
  • kutay__ • 12 Aralık 2005 00:19 • #547249
    elindeki gitarla benzer bir ton istiyorsan tavsiyem:

düşük gainde biraz reverbli bir fender anfi.

eğer biraz para harcayabilirsen, pull push switch al gitarına boylece humbucker i single olarakta kullanabilirsin.

bu şekilde benzer tonlar yakalayabilirsin. ama anahtar kelimeler düşük gain, yüksek volume. tabi en onemlisi adamın nasıl caldıgını iyice incelemen lazım.

(tünelde proseslab var orda yaptırabilirsin tavsiye ederim. bende yaptırdım 25ytl gibiydi sanırım fiyatı)
  • SLASH_19 • 14 Aralık 2005 01:22 • #547286
    hocam hiç para para harcamadın yakın tonu sağlayabilirsin nasıl mı?Açıklıyıyorum gitarının sert bir tonu var öncelikle gain i düşüreceksin gitar üzerindeki tonları kapataksın tam anlamıyla benzemeyecek ama eskisinden daha iyi olacak
  • ibanetze • 14 Aralık 2005 11:33 • #547289
    bende blues driver pedalı bar satılık,satayım sana :) emin ol onların tonuna ortalama bi bütçeyle anca bu pedalın yaklaştırabilceği kadar yaklaşırsın(zira gitaristin amfisi peavey half stack,pek ucuz bi şey olduğunu sanmıyorum,zaten gitarı da 70lerden kalma bi telecaster)

ha bi de o elemanların akord sistemi farklı galiba biraz,o bakımdan da ses biraz farklı...