-
Bu gitar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yarın geliyorda.. iyimi yapmışım kötümü??
-
bi sorum var,bu gitar rgt3020nin üst modeli mi,alt modeli mi :)
-
hayırlı olsun cok güzel bir gitar almıssın. ama boyle bir başlık açman bence cok mantıksız. almadan once sorsan fikir edinmek icin olur anlarım ama aldıktan sonra soruyorsun. zaten begenmissin sana güzel gelmiş almışsın.mesela biz tüm garaj ahalisi beğenmeyiz o gitarı nefret ederiz ıyk desek senin fikrin değişir mi? gitarından soğur musun? o yüzden bunu düşünerek bence en azından editle cümleni "nasıl gitarım?" bölümünü çıkart. yoksa illaki biri gelip neden şunu almadın bak aynı paraya bilmemne var dicektir ve seni sinir edecektir. akıllar pazara cıksa herkes kendi aklını beğenir alır. tabi sen bilirsin. ben senin için diyorum bunu.
-
cidden ya,şöyle bi durum var alınmış bi şey hakkında yorum yapmak çok acayip bi durum yani nası adama bu fiyata ne gitarlar var diceksin :) ben ibanez aldığımda case almak için dolanıyodum ortalıkta başka dükkandan bi adam dedi işte "owww pis kazıklamışlar seni o paraya sana bilmem ne satardık" "kardeşim" diyorum adama "ben bilmiyo muyum o gitarı almasını,beğendim bunu aldım,sana ne" :)
sanki ben öyle dedi diye gitarımı satıp onun önerdiği gitarı alcam :)
bi de bunu gitarın sahibinin sorması,daha da acayip bi durum :)
-
emin olun herkes ıyk dese bende gitardan soğurum.:D önceden çok araştırmadım ani bi şekilde aldımNeyseki olçumsuz eleştiri gelmemiş henüz:D