Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitar Vokal Nasil Yapilir Yardimci Olabilirmisiniz?

• dreizem • 24 Aralık 2005 13:50 • #547475
    Gitar vokal yaparken karişiyor..Ayiramiyorum beynimi..neler önerirsiniz??teşekkürler...
  • kutay__ • 24 Aralık 2005 17:03 • #547479
    metronom ya da drum machine gibi bişeyle çalışmalısın.
    eger ikiside yoksa ayağınla tempo tut. önce 2\4 4\4 lük ritmleri düzgün çalmaya çalış. iki vuruşta bir telleri susturarak (plaj gitaristi ritmi) çalmaktan kaçın.
    www.chordie.com diye bir site var orada hesap ac ve bir songbook yap kendine sevdiğin şarkılardan onları çalmaya çalış. gitarının action u cok yüksek olmasın, tellere ne kadar kolay basabilirsen o kadar işin kolaylaşır. mümkün olduğu kadar çok şarkı söyle. gördüğün tüm şarkılar senin sesine uygun olmayabilir transpoze etmeyi öğren, bir de capo al kendine.
    kolay gelsin. çok zor bir yola giriyorsun. :)
  • Serpent_King • 24 Aralık 2005 21:49 • #547484
    Dave Mustaine den yardım almayı dene bence , dünyada eğer beynini 4 e 5 e ayırabilen biri varsa o da dave mustaine dir.tüm megadeth albümlerini dinleyip şaşırmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
  • manyak • 24 Aralık 2005 22:53 • #547485
    Olalım !

Şİmdi bi kere beynini 8e 10a bölmek gibi bi şansın yok biliosun..Öncelikle arpejli şarkılara bi bak istersen..Arpej atarken söylemek çok zor olabiliyor..Sonra karışık ritmleri falan dene..Ama çok çalışman lazım..Başka türlü olmaz.bunun bi formülü yok çünkü...