-
bunlardan birini almayı dusunuyorum... kullananlar varsa memnuniyet seviyelerini bilmek isterim, pearl elliminatr 2000cleri aslında tutumadım. ama megadeth kullanıyor. iron cobra da iyidir ama şu anda yamahanın bi direct drive modeli var hosuma gitti acıkcası onuda dusunmekteyim, ya da iron cobradan şaşmamak mı lazım?
-
Enstruman ve aksesuar alırken ilk kural: Dene.
Hangisinde rahatsan onu al. İsterse en dandiği olsun, seni tatmin ediyorsa sorun yok.
-
iron cobra alacak paran varsa hıc durma gıt al kesınlıkle memnun kalacaksın
-
Pearl Eliminator da çok kaliteli bir pedal. Çok fazla farklı ayar imkanı sunuyor ve neredeyse her stil için uygun pozisyonu bulmak mümkün.
Ama dediğim gibi önemli olan çalarken seni tatmin etmesi.
-
Bence de direk dene ilk başta ben cobra rolling glide kullanıyorum çok memnunum ama belki sana uymaz tavsiye üzerinden se dene al daha iyi olur ama illa tavsiye istiyosan axis derim..
http://www.axispercussion.com/images/Axdbpdpc.jpg
uzay mekiği gib pedal artists ten kullananlara bakabilirsin
-
axise baktım ama ben bunu kesin kırarım =) harbi uzay şeysi gibi makjay malzemesi gibin:D
-
galina yamaha dfp 9410 alıcam direct drive tam olarak denemedim ama, kuş gibi bi pedal iron cobradan cok daha hafif ayrıca direct drive tek. olunca pedalın geri gelme suresi kısalıyor. eger ki iron cobrada direct drive olsaydı onu alırdım...