-
arkadaslar gitarim bi anlik sinir sonucu paramparca oldu. Govdesi saglam ezikler ve kaplamasnda catlaklar var bir suru. Klavye ortadan ikiye ayrıldı:) Tek sağlam yeri manyetikleri sanırım. Bu tekrar onarılabilir mi yoksa yenisini mi alayım. İzmirde gitarı gösterebileceğim bir usta biliyormusunuz.. Gitar ibanez rg 370b
-
ANLIK BİR SİNİR SONUCU GÜZELİM İBANEZ'İMİ KIRDIN?!? BENCE YENİ GİTAR ALMA...Daha sakinleştirici aletler çal ,piyano mesela ,bak kırmasıda kolay değildir...Soruna gelince ,İstanbul'da olsa yardım ederdim ama kusura bakma İzmir'i bilmiyorum...
-
:)
ya da iki tane mızıka falan alsın
kırılırsa yedeğini çıkarır cebinden :)
-
ya efes otelinin karşısında taner işhanı var,oranın alt katında stüpyo plus var.oranın sahibi atilla yı bul.o baya anlar bu işten.yalnız sana oldukça masraflı olur bu iş.
-
hahaha :) sen sanirim rock kliplerine cok kapildin..
hani hava olsun diye gitar parcalarlar :)
piano kirmasi kolay hemde pahali bi sey sen en iyisi zilller al eline
:)
bak onlari kirmazi bayagi zor olur
ya da ney al onun o guzel sesine kiyamazsin cesaret edemezsin kirmaya ama once sesi cikarman gerek :)
kolay gelsin..
-
hay maşşaallh.. eline sağlıkmı diyeyim yani ne diyeyim istesen parçalıyamazsın bi gitarı öYle..
tbr.
ASARNEYEAL
-
istanbuldaysan git tünele orda Yüksel usta var. Kime sorsan gosterirler. Olmadi Ekrem ustaya gidersin. ADamlar çok iyi isçilik yapiyor. Ama ucuz bisey bekle ona göre..
-
izmirde senfoni ya da trigona git zafer abiyle irtibata geçirsinler seni sana sıfırdan bir klavye yapar o ama dendiği gibi biraz pahallı olt 150 dolar felan!