-
herkezin bi ilki vardir herhalde mesela benim ortanca abim bana kizmisti ben 9 yasindaydim bi yaprak sazi vardi babamindi cok severdi babam saznini.
onunla kafama indirmisti catlatmisti arka kismi babam gormesin diye japon yapistiricisiyla yapistirdi iyice mahvetti hemen bi muzik dukkanina goturduk..
babamda cok sever azarlamayi
Allahtan farketmedi :P
-
6" Zildjian splash zaten eskiydi bir de abanınca splashtan cikmayacak bir sesle sonunu tahmin edin işte :)
-
Helvacıoğlu Flüt
-
babamın ne akla hizmet bilmiyorum boyayarak sesini mahvettiği akustik gitarı yakmıştım.
-
babamın bağlamasının sapını kırmıştım 6 yaşındayken..
-
ehehe ben de üç dürt sene önce,akustik gitarım varken,bi tane de elektro alıyım diyodum,hem kimseden para da istememiştim aslında,öyle böyle işte 100 milyona falan alcaktım bi gitar,sora babama dedim "bu bağlanmıyo amfiye,ben elektro alcam".tuttu,akustik gitarı kırdı,birden başım dönmeye başladı,bayılmışım gitarı öyle görünce,korkuyla elektro da alamadım tabi :)
bi sene falan gitarsız kaldım...
Peki kendim,gitar kırdım mı hiç? asla,20 milyon etmeyen bi klasik gitara bile gözüm gibi bakarım...aşk bu,galiba,neylersin :)
-
ZAX bass gitar kırması çok zevkli gelmişti yere vurunca POFFF etti :) suntadanmış :)
-
BEnimde kırdığım 30 milyonluk bi klasik gitar ^_^
Arkadaş süs niyetine almıştı bende baktım ne akord ediliyor ne adam akıllı ses veriyor..Uğraşılmaz en iyisi kırayım dedim..Sapından tutup çat!!!!
Resimlerini falan çektim bayaa zevkli bi olay
DaRKNeSS
-
afferin iyi yapmışsın tebrik ediyorum seni
-
Ya yapmayın öyle şeyler abi gitar kırılır mı hiç ya.