-
ya babacım bende sb dreams var da 1 aydır falan akort tutmuyo ilahibi olaymı yoksa teknik bir konumu?kelepçeyi sıksamda sıkmasamda 2 dakka içinde akor gidiyo ne yapmalı ne yapmalııı
-
git yeni bi gitar al :)
-
ya yenisi alinirmi hic :))
ya abi gitarin adi olmadigindan emin misin?
-
gitarın akort burgularının üstündeki tüm vidaları kontrol et. onlar gevşeyince akort tutmayabilir. ya da entonasyon ayarı bozulmuş olabilir. entonasyon ayarı bozulunca da akort tutmaz adamı sinir sahibi eder.
-
floyd rose lu bi sb dreams alma hatasını yaptıysan ve yeni aldıysan hemen geri götür gitarı en azından floyd rose suz bi modelini al.o dandini floyd rose kaçırır akord.
-
evet ya. ucuz gitarların floyd rose u hakikaten kötü oluyor.
-
Bir kelepçeden bahsettiğine göre gitarın Floyd Rose sistemine sahip. Ve akort kaçırıyorsa çok ince bir köprü ayarıyla "belki" halledilebilir. Aksi halde köprünün kasaya bastığı iki vidayı, yetmezse tüm köprüyü değiştirmen gerekir.
Ha "Ben tremolo koluyla falan oynamıyorum, o olmasa da olur" dersen köprünün arkasına takoz koydurarak sabitletebilirsin. Akort kaçırma sorununu kesin olarak çözer.
Gitarında Flod Rose tipi bir köprü yoksa sorun burgularında(tuner) olabilir.
-
teller eskiyse telleri degistir ayrıca kulak(burgu) al(3 dolar)
-
dostum bende de bi alahın belesı s.b.dreams varya abi bosuna ugrasma bence tutmuyo tutmuyo tutmuyo..hemen temizken sat o gitarı.arkadaslar s.b.dreams almayın yaaaaa!!!!!!
-
abi bende jackson var o bile akor tutmuyo b ende mi değiştiriyim?_