Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

perdesiz klasik gitar

• samedu • 7 Ocak 2006 19:00 • #547650
    arkadaşlar bilenler bilir, tünelde ekrem usta vardır ,perdesiz gitar yapan, sizce idare eder bir perdesiz klasik gitarın fiyatı nedir? bir tahmin yürütseniz,yardımcı olsanız,bir tane yaptırmayı düşünüyorum da o ustaya... bilgisi olan var mı ????
  • violoncellist • 8 Ocak 2006 18:53 • #547685
    eğer yeni yaptırmayı düşünüyorsan o iş biraz riskli çünkü çok sorun olabiliyor enstrumanda. ağacı tam kurumamış oluyo genelde, bu da 1 veya 2 sene içinde çok sorun yaratıyor. onun için kullanılmış ve daha eski bi el yapımı araştır bence. .istersen ben de etrafa sorup yardımcı olmaya çalışabilirim sana...
  • samedu • 9 Ocak 2006 00:01 • #547690
    yardım için çok teşekkür ederim, ama ben bugün siparişi verdim, bir tane yapılacak üç beş güne kadar, ustaya güvenmek zorundayım çünkü erkan abi de gitarlarını orada yaptırıyormuş, zaten beni de oraya o gönderdi, yalnız ustanın atölyede bir tane perdesiz çalmaya çalıştım, çok keyifli bir saz,inşllh güzel bişey gelir banada, enstruman biraz kısmet işi, ne olacağı pek belli olmuyor. hayırlısı olsun... :)
  • violoncellist • 9 Ocak 2006 11:00 • #547701
    hayırlı olsun o zaman ne diyebilirim ki :) umarım yanılmış olurum ve enstrumanınla ilgili hiçbir problem yaşamazsın :)