Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cort x2 yi nasıl bilirsiniz

• ga ga • 8 Ocak 2006 00:00 • #547662
    fiyatı çok uygun geldi bana ama kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok bilmeyenler için özelliklerini de yazayım bi fikir verirsiniz artık....

Tel uzunluğu: 25 1/2"
    Bağlantı: Vidalanmış
    Sap: Akçaağaç
    Gövde: Ihlamur ağacı
    Üst eşik: Siyah Grafit
    Klavye-Tuşe: Gül ağacı
    Manyetikler:
    Sap-Powersound humbucker
    Köprü-Powersound humbucker
    Akort mekanizması: Krom
    Köprü mekanizması: Full-Action (Krom)
    Kontrol düğmeleri: PB tip (Krom)
    1vol-1ton-3 yollu kontrol anahtarı
    Perdeler: Jumbo stil (2.9mm x 1.3mm)
    Perde sayısı: 24
    Klavye genişliği: 1F:21F=43mm:56mm
    Klavye eğrilik yarıçapı: 15 3/4"
    Sap derinliği: 1F:12F=19mm:21mm
    Pozisyon işaretleri: Beyaz noktalar
  • the_TW_named • 8 Ocak 2006 01:38 • #547668
    iyi biliriz

--------tweeder--------
  • System666 • 8 Ocak 2006 14:43 • #547681
    iyi biliriz

--------tweeder--------

Beklediğim espiri yapılmakta geç kalınmamış ^_^

DaRKNeSS
  • ga ga • 8 Ocak 2006 15:57 • #547682
    gitar hakkında bir görüşü olan yok mu
  • Greg Howe • 8 Ocak 2006 16:53 • #547683
    Arkadas öncelikle sen suanki düzeyini söyle. Ne tarz müzik yapmak istedigini söyle, biz de yardimci olalim. Al söyliyim mesela bana göre son derece kötü bir gitar ama yeni basliyorum falan dersen al ne diyim. Zaten bu x serisinin piyasasi var satmak isteyince satabiliyosun.
  • dionysos_nt • 10 Ocak 2006 02:44 • #547711
    baba gitarı alıcaksan bu yazdıklarını bir kenera bırak eline al ve çal. odun gibi bi gitar işte cort x2 ne denebilir ki.

bence gitara yeni başlıyorum diye dandik bi gitar almanın da manası yok çünkü adamı gitardan bile soğutur dandik gitar.
  • ga ga • 10 Ocak 2006 12:37 • #547715
    aslında yeni başlamıyorum para yok
  • ibanetze • 10 Ocak 2006 12:55 • #547716
    bende de para yoktu,gittim adı sanı duyulmamış bi gitar aldım :)

çok iyi bi şey değil ama klavyesi iyi,bi de manyetikleri deiştirdim,şu an için idare ediyo :)

cort aldığında her şeyi belli bi gitar alıyosun,ama tabi biraz daha biriktirip yenisini alcaın zaman elinden çıkarması kolay olur...zaten sıfırı da pahalı bi gitar değil o almayı düşündüğünün,fazla bi şi beklememek lazım ton olarak yani..
  • _BasS_DruMMeR_ • 11 Ocak 2006 20:40 • #547739
    ya bende elektro almayı düşünüyorum..

Bende bi WolF elektro akustik var..
    ya yeni başlıyordum..
    bende hem studyoda anfiyle hemde normal çalınsın ve sonrada elektroya geçerim diye aldım..ama daha sonra öğrendimki akustik daha zormuşş..

bende bi elektro almayı düşünüyorum..yardımcı olabiliecek biri varmı..ne dersiniz orta düzey..cort x2 kötü diyorsunuz peki X4 nasıldır..
  • Greg Howe • 11 Ocak 2006 22:58 • #547741
    ya bende elektro almayı düşünüyorum..

Cort x2 kötü ama yeni basliyosan al yani sonucta herkes baslarda kötü gitar calmistir. Ama bence kendine bi fiyat belirle ne kadar verebiliyosan, sonrada git o fiyata göre alabilecegin en rahat gitari ara. Ne önericegimiz önemli degil sen git en az 10 tane gitar dene yani ikinci el iyi ve en önemlisi rahat bi gitar bulabilirsin. Eger rahat bi gitar alip baslarsan bi süre sonra deli olup gitari bi köseye atmazsin.