-
:))
-
bole finger takıp elleri bantlayıp eldiven takarak olmaz o iş. duzgun birinden ders alıp teknigini ilerletmen lazım (ilerletmekte degil esas duzeltmen lazım). teknigi oturtup single double paradidle rudiment falan en basta baslaman lazım baska turlu basa cıkamazsın davulcunun elinde nasır olmaz, ellerinin yumusak ve esnek olması lazım.nasır oluyorsa bilki yanlıs tutuyorsun veya yanlıs vuruyorsun sorun teknikten kaynaklanıyor...
-
bole finger takıp elleri bantlayıp eldiven takarak olmaz o iş. duzgun birinden ders alıp teknigini ilerletmen lazım (ilerletmekte degil esas duzeltmen lazım). teknigi oturtup single double paradidle rudiment falan en basta baslaman lazım baska turlu basa cıkamazsın davulcunun elinde nasır olmaz, ellerinin yumusak ve esnek olması lazım.nasır oluyorsa bilki yanlıs tutuyorsun veya yanlıs vuruyorsun sorun teknikten kaynaklanıyor...
-
yav ılk zamanlarda cok normal arklarnda dediği gbı teknik oturdukça düzelıyo
-
trampedin ayağı ile oyna bence biraz trampet in yüzü biraz aşaya doğru baksın kasnak biraz altta kalsın ozman bi sorun olacağını sanmıyorum....
-
öyle finger takarak,bantlayarak olmaz o işler arkadaşlar..onlar işin gösteriş kısmıdır..ellerinin kan içinde kalması bagetleri nasıl tuttuğunla alakalıdır..sanki birisini boğazlıyomuş gibi çok sıkarsan doğal olarak su toplar,kanar herşey olur..işaret parmaklarının ikinci boğumuna yerleştir bagetleri,baş parmaklarınla kapat..çok fazla sıkma ama çok gevşek te olmasın..bagetler elinde rahat hareket etsin..geride kalan parmaklarını kapat daha sonra..ama baget kesinlikle rahat hareket etsin elinde..bileklerini açmadan kesinlikle davul çalma..davul çalmaya başlamadan önce önüne bi çalışma pad i ya da trampet al..sırayla single stroke,double stroke,single paradiddle,double paradiddle ve aksanlı üçleme çalış..bunlar bileklerini açmana yardımcı olur..mümkünse bilen birisinden "moeller technique" isimli tekniği öğren..özellikle double stroke da çok işine yarar..garantisini veririm..rudimentleri yalayıp yutmayan adama "davulcumsu" derim ben..hati kolay gelsin..
-
hacı geççen bunları...ben biliyorum bir davulcu böyle kan kaybından hastaneye kaldırdılar allah korudu ama :P
-
eldivenle olmaz bu işler.... bagetleri tutmayı bilirsen ellerine bişey olmaz..he ama çok uzun süre çalıyorsan yine olur onun içinde bagetlerinin boya kaplamalı olması lazım.yani paraya kıyıp gidip mesela bi vic firth al...ben öyle yaptım.hem dayanıklı,hemen kırılmıyo,hemde eelerin su toplamıyo...
-
su toplaması okeyde kanama nedir yaw...ne çalıyorsunuz yiğen siz...trash mi,power mı?....eline baget almadan önce sargı sar...iz kalır nan elinde...aheadin eldivenleri var onlardan al...stick control videosu felan izle bence...sakat olmuş o iş...
-
Kardeşim başlığın silinmişti ondan tam olarak ellerinin neresinin kanadığını okuyamadım ama,eğer parmaklarının dış eklem yerleri kanıyorsa onun baget tutmayla bi ilgisi yok.Vuruşların yanlış demektir,çünkü sen bagetle deriye vururken aynı zamanda o eklem yerlerini de kasnağa vuruyorsun demekki.Vuruşunu dikkatli yap çalarken kasma rahat ol yeter ;)