-
merhaba bana bu gitarın görünüşü bi hoş geldi de almayı düşünüyorum.
tavsiye eder misiniz veya başka bi elektro tavsiye der misiniz (çok
pahalı olmasın lütfen)şimdiden teşekkürler...
-
lütfen değerli görüşlerinizi benden esirgemeyin:))
bir an önce cevap gelirse sevinirim.ayrıca bu gitarı
www.mydukkan.com dan da görebilirsiniz...
-
bence çok güzel gitar , agathis gövde ve 3 parça maple sap , rosewood klavye aslında o fiyat aralığındaki tüm gitarların ortak özellikleri.ama ltd mh serisinin sapı mesela m serisinden biraz daha ince olmakla beraber ele sanki daha sağlam oturuyor , jumbo fretler sayesinde de daha kontrollü ve rahat.manyetikleri de başlangıç için hiç fena diğil agathis ağacın kuru tonuna pek de bir katkısı olmuyor ama kötü diğiller kesinlikle.
-
sağol serpent_king sen de olmasan kimsenin umrunda değilim yani:))
-
odun
-
PARDON KARDEŞ!!! ODUN DERKEN NEYİ KASTETTİN??
-
odun derken şunu kastetti ; o gitar dandik beş para etmez.
kimseyle tartışmak istemiyorum ama muhammed suiçmez de bu odunun bir parçası olmuş oluyor fabrikadan çıkma hiç bir şekilde özel üretim olmayan ltd kullandığı için :)..muhammed suiçmez kim derseniz www.necrophagist.de :) arkadaşlar bu siteye de girip daha çok bilmeye devam edebilirler.ha bi tek o mu , hayır , ltd kendi pazarını oluşturmuş durumda şu anda , profesyonel kullanıcıları ile.
seçim senin cihan_aga , gitarı almadan önce al çal , iyice gözden geçir.
-
ÇOK SAĞOL SERPENT BEN DE ESP YE GÜVENİYORUM ÇÜNKÜ HAYRAN OLDUĞUM GRUP METALLİCA VE BAŞKA BİRÇOK ÜNLÜ GRUBUN GİTARI BU MARKA UMARIM EN KISA ZAMAN DA ALABİLİRİM
HA BU ARADA ALLAH KİMSEYİ ODUN ETMESİN ;=))
-
Ben Pera muzikten aldım geçen yaz.285 Avro vermiştim.Ben aldığım için pişman değilim.Biraz ağırdır ama alışıyorsun.Sustain i de fena değil.Metal müzik için uygun bir gitardır.Manyetikleri de hiç fena değil.Bu fiyata başka gitar alınmaz(Bence)
-
MY DÜKKANDA DA 650 YTL YE SATIYORLAR SENCE KAZIK MI?