-
bc rich sadece görüntüdenmi ibaret? beast kullandınızmı ? tavsiye edermisiniz?
-
bc rich aslında ağırlığını custom gitar üretetmeye koyan bir firma.ama herkesin bir bc rich i olsun sloganıyla yola çıkarak amerikada ve doğu asya ülkelerinde fabrikalar açıp seri gitar üretmeye başladılar ve bu ucuz gitarlar haliyle pek de kaliteli gitarlar diğiller , yine de başlangıç seviyesi için güzel görünümlü ve güzel sesli gitarlar metal ve türlerini çalanlar için.
kalitelerine göre ayrılıyorlar , bronze , platinum , platinum pro .... gibi.alacağın beast bunların birine mensupsa ya da amerikan custom bir gitarsa söylersen ona göre yorum yapabiliriz.
-
siz hangisini tavsiye edersiniz ben platinium beast i beyendim ama tabi ki görüntü olarak yaani sesini hiç duymadım
-
birde başlangıç seviyesi için üretilmiş bir gitar gibi görünmüyo fiyatına bakacak olursak yeni başlayan birisi bc rich değilde, fiyatı 200$ ı geçmeyecek gitarları tercih eder sanıyorum benim gördüğüm kadarıyla genel olarak bunların fiyatı 500$ ın üstünde????
-
şimdi şöyle bişey var ki , 200 dolarlık gitarla o bc richten aldığın metal tonunu alamazsın , o yüzden dedim başlangıç için diye , ama kesinlikle profesyonel işler için kullanılcak gitarlar değiller bana göre , ben de bc rich severim zaten ama durum bu malesef :) platinum beast fena gitar diğil , en azından süper dandik bi floyd rose yok üstünde , fixed bridge olayına sahip bi gitar yani , çok dert açmaz başına ilerde baya kullanırsın da o gitarları muhafaza etmesi zor oluyo , sivri yerleri çizik çuzuk , bende bi warlock var çünkü o durumlarda :) ton içinse hiç şüphen olmasın , metal çalıyosan deli gibi ton alırsın o aletten , ama başka şeyleri çalmaya pek yeltenme derim. :D