Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Dream TV de STD7 nin Sunucusu...VE SON MODEL GİTAR KAVRAMI !!!

• jasuakamikaze • 28 Ocak 2006 11:09 • #548029
    Arkadaslar bu sunucu arkadasımızı vakit buldukca izliyorum, ne yalan soyliyim bazen sasırıyorum bazen guluyorum ( COK UZUN VE YANLIS CUMLELER KURUYOR SONRADA ZOR TOPARLIYOR ) ama bi keresinde eleman gitarlar ile az biraz ilgili olduğunu soyleyerek TEOMAN dan bahsetmeye basladı ( TEOMANın klibinden hemen once )

Simdi Teomanın sesi ve (Hiç tanışmadığını belirttiği halde !!! ) kişiliği ilgili yaptığı yorumları kulak arkası ediyorum (Kİ TEOMANIN "DİSTÖRTE" bi sesi var dedi!!!) ama gitarlardan anlıyormuş GİBİ! bi hava ile TEOMAN ın her albumunde guncel olan SON MODEL :D gitarları kullanmasından ve iyi bi gitarist olduğundan bahsetmesi ve Sunucu arkadasımızın gitar tonlarını gozardı ederek, Ggitarların bir kıyafet gibi modaya gore değiştiğini sanması konusunda yorum bekliyorum.

( Hayatımda 1 kere TEOMAN konserine gittim, TELECASTER THİNLİNE kullanıyordu ve SESİ KISIKTI!!! )
  • stevevai • 28 Ocak 2006 21:48 • #548035
    bende taktım o adama bikeresinde elinde lap top la oynuyodu az daha yere düşürüyodu :D o adam nasıl sunucu olmuş anlayamadım sanki türkçe bilmiyo gibi :D
  • jasuakamikaze • 29 Ocak 2006 23:46 • #548043
    ya sonucta hem bizim ulkemizde hemde genelde muzik programlarını sunanlar cok zeki ya da harika kimseler değil lap top dusurmekte sorun olmaz ama adam cıkıp COK BOS konusuyor ya

O ADAM O KANALA YAKISMIYOR !!! (Bence) ( Bu arada adam dedim ama ... affınıza sıgınarak :P )
  • mmkeskin • 5 Şubat 2006 14:46 • #548192
    teomanın gitar deistirmesi normal onun icin gitarı nasıl caldıgı önemli degil vokalde daha cok sahne durusu onemli teomanın ne caldıgı kimsenin umrumda degil...oyku konusunda bende pek izlemiyorum sectigi sarkılar baya iyi senelerdir bu isin iicnde ama hala bi suur problemi var hakikaten ama yakısıp yakısmadıgı bize dusmuyo izleyen ve hayranı olan var sonucta e kanalda zarar etmiyo heralde senelerdir calısıyo kolay gelsin
  • ibanetze • 5 Şubat 2006 16:42 • #548194
    o elemanın dediği muhtemelen teomanın sahneye yakışmasıyla alakalı bi durum,yani tabi teoman çıkıp da sweep falan yapmıyo gitarla ama gitar çalış tarzı gayet hoş görünüyo...

(teknik olarak değil,sahnede görünüş olarak :))
  • jasuakamikaze • 5 Şubat 2006 17:05 • #548196
    sen benimdemk istediğim anlamamıssın

konu teoman değil SON MODEL gitarlar

her gitarın tonu farklıdır ama bu herif her yıl araba gibi değiştiğini sanıyor

Ayrıca teomana lafım yok adam konserlerde gitarının sesini kısıyor bazen ayrıca kendiside soyluyor gitar konusunda iyi falan değilim ama ben buyum diyor ve bu yonunu beğeniyorum adam kim ne derse desin ben buyu diyor!!!

ama konu teoman değil
  • mkcervy • 5 Şubat 2006 17:32 • #548197
    son model sunucu
  • holykleij • 5 Şubat 2006 17:36 • #548198
    inanın ben teomana o kadar kapılıyorum ki elinde hangi gitar var gitarı yine değişmiş mi modaya uyuyor mu diye hiç düşünmüyorum.zaten bir iddiası yok ben iyi gitaristim diye.sunucuya gelince tanrıya havalesi gecikmiş agır bir vaka o bence...
  • jasuakamikaze • 5 Şubat 2006 17:37 • #548199
    :D
  • jasuakamikaze • 5 Şubat 2006 17:38 • #548200
    :D