-
Ya şimdi evde kayıtta ben normal mic girişini kullanıyorum ama efektörün üstünde şaşalı bi şekilde midi girişleri var açıkçası çok ilgimi çekiyolar:D bi kere de onlarla kaydetmek istiyorum ama onlarında kablosunu bulmak çok zor ya acaba kalite değişiyo mu midiyle kayıt yapınca?????
-
Ya midi kayıtlarla ilgili bişey soylemek istemiyorum bende hiç kullanmadım ama kablosunu bir çok elektrikçiden temin edebilirsin ozellikle istanbulda isen sinanpaşa pasajının en ust katında bir adam var sadece bilgisayar kabloları yapıyor falan, ben pedalların arasına ordan kucuk jack lar almıstım midi de vardı o adamda...
-
kalite kesinlikle deişir.. ben hiç kayıt yapmadım mididen ama bu konuda bilgim var kadıköyde yazıcıoğlu da 2. ya da 3. katta bulabilirsin her nevi kabloyu
-
mid kayıt öyle olmaz boşuna kurcalama. midi kablosuda elektrikçide olmaz. o midi giriş çıkışları başka GM aletlerle bağlantı kurması içindir elinizdeki makinanın.
mididen audio (waw) formatında ses gitmez.
-
Midi portlarından kayıt olmaz.O portlar başka midi li aletlerle haberleşmek ve kontrol için.Örneğin bilgisayarınla efekt aletini kontrol edebilirsin.
-
Midi bambaşka birşeydir kayıtla alakası yok yani alakası yok derken ses göndermez sadece veri gönderir. Midi kablolarını elektrikçilerde bulamazsın ama çok da zor bulunan birşey değil.
-
Tünel'de klavyeyle ilgili her dükkanda bulabilirsiniz midi kablosunu. Ama herkesin dediği gibi, kayıt yapamazsınız. Ama mesela Behringer FCB1010 alıp o pedal ile efekt aletinizi kontrol edebilirsiniz.