Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lütfen yalvarıyorum acil cevap lazım !!!

• whayss • 31 Ocak 2006 17:21 • #548084
    Arkadaşlar Fender Stratlara "Floyd Rose" taktırmak kolay bir islem midir?Taktıktan sonra vazgeçersek kolayca eski haline getirebilir miyiz?

Teşekkür ederim..
  • Serpent_King • 31 Ocak 2006 22:13 • #548085
    0-zor
    1-taktırma
    2-kolayca vazgeçemezsin

sakın taktırayım filan deme :)
  • bimilyon1 • 1 Şubat 2006 01:07 • #548088
    o gitarrın özelliğii öyle olması madem tremolo istiyosun öyle bir gitar al kendine. o yontulan tahtaları neresinden ekliyebilir ki luthier arkadaş sökmek istersen bi de
  • hopeblackheart • 1 Şubat 2006 12:36 • #548095
    bence de floyd roseli gitar istiyosan alsaydın ya cillop gici ibanezini tabi strat sahipleri gitarını cok sever boyle bişey demek yanlış sen en iyisi mi gitarını sev bu tür floyd rose dir işte ek ekipmanlardır insan almak istiyo ama bunun sonu yok ki en sonun da keşke baştan paraya kıysaydım diyosun boşver yani senin gitar zati iyi millet neler yapıyo o gitarla floydsuz da olur (malmsteen rulz)
  • capt jack • 1 Şubat 2006 14:39 • #548101
    bi arkadasımda fender bişiw ardı ama hatırlamıyorum o floyd rose tkmıstı baya yontmustu kasayı yaparsın ama geri donusu yok....
  • jasuakamikaze • 1 Şubat 2006 19:01 • #548103
    fENDER sTRATA floyd rose taktırana kadar git floyd rose lu bi strat al

mesela RİCHİE SAMBORA STRATOCASTER

biliyosundur bon jovi nin gitaristi ve adam iyi!!!

suan ASA MUZİK te bir tane RİCHİE SAMBORA STRAT var

alet mexica yapımı ama di marzio manyetikler var ve istediğin gibi floyd roselu ...

Kısacası FENDER - İMZALI MODEL (SİGNATURE deniyo galiba :P )- ve dimarzio kullanılmış CALDIM VE GUZELDİ :D
  • 1valve • 6 Şubat 2006 22:04 • #548213
    Geri dönüşü olmayan bir işlem.Gitarda çok fazla kesme oyma işlemi yapılması gerekir.Ayrıca üst eşik sökülüp kilit takmak içinde delme işlemleri var.Gitarı ilerde satarken fiyatını düşürür.Bütün bunları göz önünde bulundurarak karar ver.
  • murataxu • 28 Şubat 2006 23:03 • #548452
    ya bence de hiç kasma.
    fender gibi gitarların orjinalliğini bozma taraftarı değilim
    bozma sakın
  • Mad_Slayer • 5 Mart 2006 09:53 • #548486
    orjinal floyd roise taktırmayacaksan hiç deneme, zira orjinali 250$ ın üstünde ve dandik bi floyd taktırırsan gitarının o kadar oyulmasına karşın hiçbi özellik alamayacaksın ve gitarının değeri düşeceği gibi bu işi yaptıracağın fiyat üst boyutlara çıkar