-
Aranızda 0 dan pedal yapan vardır herhalde. Bene bu konuda yardım almak istiyorum. Sans Amp GT-2 düsünüyorum. Bu konuda bilgili arkadashlar yardım erederlerse sevinecem. Bi de case yi nereden bulabilirim? Ya da yaptırabileceğim bi yer varmı?
-
-
abi yaptı ucuza geldi bunar güzel accaba işine yeredımı ? düzgün calışıyomu bişeye benziyomu yani biliyosun pedal fiyatlarını 60 70 usd şimdi biz 10 ytl ye yapsak en azından 50 usd lik pedal degerinde calışırmı?
-
Bendeki gayet hoş çalışıyor. Keza mikserde öyle.
Görünüş dersen ona bişey diyemem. Etrafına bişey yapmak için uğraşamadım. Bağırsakları ortada duruyo alet. Ama ses bakımından gayet hoş. Eğer kayıt edebileceğim bir ortam olursa örnek yollarım.
.edip.
-
yapacağınız pedaldan çok çok iyi performanslar beklemeyin... Sansamp olayınada kesinlikle girme arkadaşım çıkamazsın. Tube screammer felan yap ilk etaplarda.. Basit distortion pedalları var.. Ama orjinal aldığınla arasında elbette fark oluyor. En başta görünüş itibarı ile gözüne hitap etmiyor ve pedallardaki en önemli şeylerden biridir dış görünüşü şu sebeple ;
üzerinde bypass switch olacağı için. Sürekli ayağınla basip ton değiştireceğin için potansiyometrelerin ve switch lerin yerlerinin iyi ayarlanması gerekir. Performans açısından yani... aksi takdirde ayağınla basarken nereye bastığını farketmiyosun, plaketi ortadan kırıyorsun (yaşanmıştır) :)
-
çok çok iyi performans beklemeyin tabi ama orjinalinin aynısı olmasını bekleyebilirsiniz.
-
kendime yapmayı düşünüyorum ancak bypass switch inin 9 tane bacagı var hangisi 1i numaralı bacak onu anlayamadım o switchleri nerden bulacagım o konuda bilgisi olan varmı (ankaradayım)
-
ya bence bu işle biraz uğraşmak gerektiğini düşünüyorum.çünkü kendi istediğimiz tonları elde edebilmek için güzel bi uğraş olacağını düşünüyorum.elbette satılanlar gibi olmayacaktır yaptıklarımız ama zamanla bu işi kaparsak dediğim gibi kendi tonlarımızı elde edebilmemiz adına önemli bir adım atmış oluruz.
-
distorsiyon pedalları çok basit aletler. satılanlar gibi olmasini bekleyemeyeceğin tek yanları kutuları. içinde 10 ytl lik bir devre olan bir alete 150$ verilmesini çok saçma buluyorum, hadi kutu masrafını da ekleyin 30 ytl ye maal edilir. hadi adamlar biraz kar etsin 60 ytl olsun. e hadi distributörü de kar etsin 100 ytl olsun. 150$ (200 ytl) biraz saçma.
-
bi de plaketi elle cizmek zor ve sabır isteyen bi ish. Laser printerden kuşe kağıdına defreyi basıp plakete aktarabiliriz diye bise duydum internette. Ama arkadashlar tonerin ilacın içinde kabardığını falan söyluolar. Yani varmı bole bise? yoksa tamammıdır yani yaparsam bi sorun chıkarmı?