Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sanırım aşık oldum :)

• haplo_trm • 10 Şubat 2006 17:55 • #548241
    Ne zamandır internette araştırdığım ibanez rg350dx'i dün zuhal müzikte deneme fırsatı buldum vede aşık oldum sanırım:)

Ama aklıma takılan biraz cızırtılı bi dist. tonu var. denediğim amfi marshalldı (modelini hatırlamıyorum o anda gitar yeterince aklımı meşgul ediyodu:) tondaki cızırtının marshallın drive tonundan olduğunu söylediler yinede aklıma takıldı daha tok bir ton arzuluyorum çünkü.

Bi de düşünüyorumda o anın gazına geldiğim içinmi bu kadar etkiledi alet beni (drive tonu hariç) normalde o kadar da iyimidir???

Aleti bilen birilewri varsa bi yardımcı olun lütfen gövde basswood-inf. pickups falan ibanezin sitesinde özellikleri yazıyo fiyatına 530 dolar dediler.

Şimdiden teşekkürler...
  • Necrophilliac • 10 Şubat 2006 18:58 • #548244
    O pedal bende de vardı, rezalet bi şey, ama adı zaten bluesbreaker, bi şeye benzemiyo.Tarzın nedir?Bu soru her yerde geliyo ama tarzına göre belki iyi belkide sana göre olmayan bir gitar..
  • ReigN13 • 10 Şubat 2006 19:24 • #548245
    O gitarın iyi bir gitar olduğu söylenemez.aldığın cızırtı manyetiklerinin dandikliğinden.çünkü çok ucuz manyetik kullanıyorlar o gitarda.manyetik modifiyesi yaparak bundan kurtulabilirsin.yalnız ağacı da pek iyi değil.mahogany body seçmeye çalış gitarlarda.zaten ibanezin ancak 1000$ın üstündeki gitarlarında iş var gerisi yalan..
  • wirtioz • 11 Şubat 2006 09:09 • #548259
    Reign 13 haklı abi bende 350 ex bk var gitarı ilk denedigimde aynısı banada oldu ama baska biyerde deneyince bu sorunun olmadıgını gordum bence o fiyata cok güzel bir gitar ben tavsiye ederim o fiyata baska bi gitar almaktansa...
  • ibanetze • 11 Şubat 2006 10:00 • #548261
    ya ne saçma bi yazı bu :)

bütün markaların 1000 doların üstündeki modelleri iyidir zira baktığında 1000 dolar da iyidir...

ibanezin rg3xx serisi çok ahım şahım bi gitarist değilsen tatmin eder seni,basswood ağacını kötüleyip dururlar,sen salla onları...

john 5in 5000 dolarlık gitarında da aynı ağaçtan kullanılmış,adam bunu milyonların önünde çalıyo,kimse de bu adamın gitarı ne dandik "basswood body" falan demiyo :)
  • technic boy • 11 Şubat 2006 21:23 • #548272
    bende de rg270dxl vaar 500 e aldım ama 40 yıllık gitarist olsam almazdım 3 yıldır ugrasıyorum ona göre aldım abi cok tecrübeli olsaydık ona göre alırdık bu tecrübe meselesi bence
  • haplo_trm • 17 Şubat 2006 22:41 • #548322
    sağolun arkadaşlar fikirlere için başka alternetiflere de bakıcam tabii..

baya geç teşekkür ettim idare edenzi..
  • BeaMsRaeK • 2 Mart 2006 10:15 • #548460
    Bende Ibanez SAS32 aldım, mahogany gövde, nefis, nefis, nefis, tonuyla görünüşüyle.. Tek kusuru floyd rose yok ama zaten trem bara yüklenmiyorum öyle zart zurt, provalarda da daha akor kaçırdığını görmüş değilim. Ha fiyatı 600$ idi, biraz indirimle aldım.. Internette alman sitelerinde 380€ civarı, bir ingiliz sitesinde de 319Pound'a gördüm, getirtmeye değmez gibi geldi..