Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CuBASE SX te yaptığ kayıtları export edemiyorum

• jasuakamikaze • 21 Şubat 2006 00:49 • #548343
    Evet olay bu

kayıtları yaptım kanallara gitarları caldım, bateri ritmini koydum falan filan ama tek bir kayıt olarak export edemiyorum.

export dedğim zaman bir klasor içinde ayrı ayrı her kanalı waw olarak kaydediyor o kadar

Bu konuda ne yapmalıyım, programı kullnmayı bilen varmı ?
  • kutay__ • 21 Şubat 2006 15:26 • #548354
    şimdi cubase te kanalların oldugu yerde yukarda bir marker (ucu aşagıya bakan bir ok) gibi bisey goreceksin. o aslında marker değil iki farklı ucu olan seçim yapmaya yarayan bir aparat. onu export etmek istediğin yer mavi olacak şekilde açıyorsun (kırmızı da oluyor oyle olunca bişe export edemiyorsun (bu şekilde anlatmak kabus) sonra export file dan wave ya da mp3 olarak export edebiliyorsun.

sanırım bugüne kadar foruma yazdığım en anlaşılmaz mesaj bu oldu :(
  • Serpent_King • 21 Şubat 2006 16:37 • #548358
    sanırım arkadaşın sorunu export seçeneklerinde.gerçi baya oldu benim de cubase kullanmayalı ama orda muhtemelen kanalları birbirinden bağımsız waw olarak kaydetmeye yarayan bi seçenek olması lazım.sonar 3 de mesela var öyle bi olay seperation diye , all main outs to sinlge mix seçili.cubasede de böyleydi sanırım :))
  • jasuakamikaze • 22 Şubat 2006 10:25 • #548377
    Sagol ya ben bişeyler anladım galiba :)
  • jasuakamikaze • 24 Şubat 2006 13:54 • #548418
    Cok sagol artık butun işlerimi hallediyorum :D