Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rammstein,Soad,Deftones tonları

• CaFeiN • 28 Şubat 2006 22:34 • #548449
    Bu tonları nasıl yakalayabilirim?Sadece efekt olarak soruyorum yani lambalı amfim ya da başka bi şeyim yok.Sadece bu tonlara yakın tonlar yakalamak istiyorum.Muhtelemelen gelecek cevaplar.İmkansız,Yakalayamazsın gibi mesajlar olucak ama sadece efekt önermenizi istiyorum.
    SAygılar...
  • withered • 28 Şubat 2006 22:54 • #548451
    kullandığın ekipmanı yazarsan daha fazla yardımcı olanlar olacaktır sana.
  • CaFeiN • 1 Mart 2006 00:43 • #548454
    ok.Jackson js 30 ve zoom g2 im var.Amfim yok şu an kulaklıkla çalıyorum.Ama yakında 15 lik bi amfi alıcam.YAni g2 yi elden çıkarmam gerek...
    neyse durum budur...
  • kutay__ • 1 Mart 2006 01:22 • #548455
    g2yi cıkarma elden... o olmadan işin cok zor..

gitar - g2 - anfi olarak bagla aletleri..

g2de mesa boogie modellemesini kullanabilirsin...gaini 1- 10 arasında 5 6 yap. yerine göre efekt olarak flanger olabilir ama cok kararında..

cok az reverb verebilirsin. ve ritm gitar calıcaksan compressor da acabilirsin.

wah vs kullanma onlar pek yok o tonlarda. :)

seksenler tipi soğuk bir lead tonu istiyorsan:

marshall modellemesini ac - chorus - delay (cok kararında) - reverb...

anfiyle kullanırken clean kanalda eq ı flat yani saat 12 yönüne cevir. anfiden efekt ve gain olmasın yani. birde g2 nin üstündeki preamp modellemesini kullanırken kapatabiliyosan speaker simulation u kapat. anfiyle kullanırken cok gereksiz bir olay o cünkü.

bence cihaz elden cıkarmadan biraz sık dişini iş görür 15w bi anfi 200ytl civarında. kolay gelsin

www.5ceker.dinozoruz.com
  • CaFeiN • 1 Mart 2006 15:13 • #548457
    eyvallah ya ben baya bi kurcaladım tonları ama yani hiç tatmin etmemeye başladı.Özellikle geçiş yapmak zor oluyo.SAdece ileri geri yapabiliyosun.bu arada mesa boogie modellemesi oldugunu bilmiyodum:D