Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ZooM gitar pedalı

• Glamdancer • 6 Mart 2006 01:17 • #548498
    Arkadaşlar nedir bu marka? Millet aldığı gibi satıyor. Hiç Zoom kullanıp da " Ben çok memnunu diyene rastlamadım ". Yeni modeller çıkartmşlar piyasaya onları bilmem...
  • Serpent_King • 6 Mart 2006 04:25 • #548500
    ya fiyatına göre yapılmış aletler sonuçta gidip 505 le 606 ile profesyonel iş yapmaya kalkarsan pek tatmin olmazsın ama gitara yeni başlayan birisiysen ya da yeni yeni geliştirmekte isen kendini çok da paran yoksa alabilceğin iki markadan biri.diğeri digitech.ayrıca zoom un efektlerinin gayet de kaliteli olduğunu söylemek istiyorum belki drive ları çok iyi diğil ama efektler güzel.
  • kutay__ • 6 Mart 2006 11:20 • #548502
    zoom ilginc bir japon firması. 505ler falan hep çok eleştiri almış modelleridir ama bu sene çıkarttığı modelleri bence hiçte yabana atılacak gibi değil. birde fiyat marjından dolayı genelde yeni başlayan kesime hitap ettiğinden dolayı çoğu insan ayarlamayı beceremiyor ve boru gibi sesler ya da cılız distortionlar alıyorlar. tabi ayarlamasını bilmeyende ben cok iyi biliyorum ama alet rezalet diyor. zoom 505 bir tc. electronics gmajor kalitesindedir demiyorum ama fiyatına göre düşünmek lazım. işte zoom gerçeği budur :)

www.5ceker.dinozoruz.com
  • insomniac • 6 Mart 2006 13:04 • #548507
    zoom G3 ü tavsiye ederim alalı yaklaşık 1 buçuk ay oldu hala çözemedim aleti. ve özelliklerini duyduğum andaki aklıma düşen fiyatından çok daha ucuz olduğunu öğrendiğimde hiç düşünmeden satınaldım. Profesyonel ya da amatör herkese şiddetle tavsiye ederim. zoom un resmi web sitesinde ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ha 505 lere gelince o da benim ilk gözağrımdı. ve her yeni başlayanın da potansiyel ilk gözağrısı bence ve fiyatına göre çok iyi bir performansı var, tabi ayar çekmesini bilenlere...
  • See Can Me War • 7 Mart 2006 02:50 • #548520
    bir ara zoom adsl leri kapış kapış gidiyordu kısa bir sure ısım yaptı
    buda zoom korkmamak elde değil tabi. Hardcase de iyidir.