Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni davul alıcam, ama yardıma ihtiyacım var..

• _ViciOuS_ • 7 Mart 2006 21:44 • #548524
    Yeni bi davul alcam. Sıfır istiyorum, herşeyiyle 1000-1500 ytl yi aşmamalı. bu konuda hangi marka ve modelleri önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim..
  • REaDinGMyeYEs • 7 Mart 2006 22:54 • #548525
    ben tr fiyatlarini bilmiyorum oncelikle..
    hollandada yasadigim icin sana eurolar ile soylicem..

benim bildigim bi €935.- ya bi bateri var
    'yamaha stage custom advantage nouveau' isimli

oldukca guzel bi bateri..

sen google yi ac bu ismi yaz ve oradan bi bak..
    begenirsen gerisi sana kalmis..

umarim yeterli bi bilgi verebilmisimdir..

saygilar..

<Mc Meltem>
  • Holy_Bastard • 11 Mart 2006 14:50 • #548551
    Senkop'a uğra derim tünelden (eğer istanbul'daysan tabi) , davul ve aksamı için ayrı bi dükkanları var tünelde...Yamaha davulları kalitelidir...Zaten yardım ederler orda sana...
  • _ViciOuS_ • 14 Mart 2006 19:25 • #548615
    ya herkes pearl diyo bana. aslında benim aklım tama daydı ama artık tama devri kapandı diyo herkes. yamaha deyince de aklıma daha çok bas gitar geliyo.. o yüzden bilemedim. ama dediğini yapıcam. bi gideyim senkop a bakarım.
  • necromania26 • 3 Nisan 2006 04:03 • #548856
    stage custom fena değil ama Tama Rockstar üzerine davul tanımıyorum türkiyede
  • Taneraydaner • 8 Nisan 2006 19:06 • #548986
    abi ben de sana tama swingstar önerebilirim...3 4 ay önce , aldım memnunum ağacı iyidir(maun sanırım) yeni modeldir... set up'la da istediğin gibi oynayabilirsin gerçi bu yamaha'da da var pearl'de de ama... ben tama derim bana daha davul geliyor :))! sonuç olarak bu paraya alacağın aletlerden ; istediğin deriyi taktıktan , tonlamayı yaptıktan ve set up işleminden de sonra istediğn tadı alırsın ... senin tarzın da önemli tabi ki...?
  • guardiann • 9 Nisan 2006 14:36 • #549001
    selamlr arkadasm...
    ilk öncelkle davula yeni baslıyrm diyorsan sana fiyatı cok makul olan Premier Olympic series i tavsiye ederim pesin 500$ ve yamaha Rydeen 675 € ,eger ben yıllardan beri davul calıyrm ciddi ton yakalayablicegm kayıt,konser vs gibi etkinlklerde kullanacagm diyrsan da yamaha stage custom nouveau önerrm 1085 € olyr buda snn btceni asıyr birz
  • cansit • 11 Nisan 2006 02:47 • #549029
    Yamaha stage custom derim başka bir şey demem.bence en güzel tonlar bu fiyata onda