Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pedal çantası tavsiyeniz nedir?

• jasuakamikaze • 16 Mart 2006 14:08 • #548636
    Ben electro harmonix düşünüyorum Boss un pedal case leri hem kucuk hemde cok pahalı ( Boss larda guc beslemesi olması boyutları nedeniyle bana pek yarar sağlamıyacak lutfen kimse cıkıpta pahalı ama adaptoru uzerinde diye yorum yapmasın!!!)

Evet galiba ELECTRO HARMONİX alıcam ama daha once tavsiye edilecek baska bir ürün ya da marka varmı ?
  • Single_FACTOR • 21 Mart 2006 23:00 • #548697
    Ben kullanıyorum Öncelikle kullandıkları kumaş cinsi, tutacak aksamları falan çok dandik. hatta benimkinin bir tutacağı diğerine göre biraz kısa bile yani. o yüzden taşırken yamuk duruyor.
    neyse ama çok rahat bir kullanımı var. pedalları cırt bantla yerlerine koyduğunda taşırken vs kesinlikle yeri değişmiyor sahnede direk fişe tak çal...

keşke biraz daha kaliteli kumaş ve askı kullansalarmış çünkü kullandıkları kumaş 10ytl lik gitar kılıfı bezi ve işçiliği..

Bulabilirsen "Pedal train" var sağlam bi soft case içinde pedal board la birlikte satılıyor hatta üst modellerinde Çoklu dağıtıcıcı adaptörü de Eklemişler. yanlız fiyatı yurt dışında 130-140$ burada ne olur allah bilir...
  • XES • 22 Mart 2006 11:10 • #548713
    Bence ahşaptan falan kendin yap ya da bir çantacıya yaptır. Aluminyum çantalar yapan yerler var. Oralar açılınca iki parçaya ayrılan, böylece çantayı açtığında bir tarafını tamamen çıkarıp sahne arkasına atabileceğin çantalar yapabilir.
  • almbfsek • 22 Mart 2006 11:56 • #548716
    bu aluminyum canta yapan yerler nerdedir acaba?
    bir hardcase yaptırmak istesem astarı yuzunden pahalıya mı gelir sence?
  • jasuakamikaze • 23 Mart 2006 16:02 • #548736
    Ya benim setup ım daha istediğim kadar gelişmedi yani almak istediğim ama para sıkıntısı cektiğim birkac pedal var o yuzden setup ımın bana yeticek kadar geliştiğini dusunursem ya da artık tamam dersem o zaman hard case tipinde bir pedal cantası dusunurum ama suan olmaz :D

Genede tesekkur ederim
  • Single_FACTOR • 23 Mart 2006 20:28 • #548741
    EH büyüklüğü fazla gelir o zaman sana ben 12 pedal + adaptörünü sığdırdım içine