-
programı olucaktı neyse..
Arkadaşlar ben solistim fakat grubum dağıldı yeni grup kurmak istiyorum bunun içinde basit de olsa sesimi göstermem için demolar yapmam lazım...
Bunun için Bir Program Arıyorum mp3'ü seçiyormuşuz kulaklıktan şarkıyı dinlerken,mikrafonla o şarkının üzerine sesimizi kaydediyormuşuz sesimizle şarkı birleşiyormuş bir ton program buldum ama olmadı yapamadım yardım edebilirsiniz umarım...İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
MP3 dosyalarında sadece 2 kanal vardır. Onceden kaç kanal kayıt yapılmış olursa olsun, MP3'ye çevrilirken 2 kanala düşer. Doğal olarak kayıttan sadece vokali çıkarmak epey zor bir iştir(çok uğraşırsın) Kısaca böyle bir program varsa(vardır heralde) sesini varolan vokalin üzerine ekleyecektir , yani hem senin sesin hem de orjinal ses duyulacaktır. O yuzden pek aradığın etkiyi yaratmaz diye düşünüyorum, bilgin olsun :)
-
bilgisayarımda ses kartı yok.onboard kullanıyorum.benim boardda bi özellik var.vokalin sesini neredeyse duyulmaz hale getirebiliyor.nero cd yazma programının içinde olan wave editör programıda bilgisayarda şarkı çalarken senin mikrofonla üzerine sesi kaydetmeni sağlıyor.
eğer ses kartında benimki gibi bi özellik varsa neroyu yükleyip halledebilirsin
-
Arkadaşlar Çok Teşekkür Ederim Ama Bahsettiğim Üzerine Sesimi Kaydedmek İstediğim Şarkılarda Vokal Sesi Yok Ama Sadece Enstrumantel Şarkılar...
-
o zaman işin oldukça kolay abi, herhangi bir multi-track recording programı işini gorecektir. Google'dan multi-track recording diye aratırsan binlerce program bulursun.
hemen basit, kullanışlı ve beleş program onereyim sana
http://audacity.sf.net
-
çok teşekkürler kardeşim umarım işe yarar çok işe yaradı ne diyim eyvallah...
-
"o program işime yaramadı, bu program şöyle" demektense onları önce doğru şekilde kullanmayı öğrenin.
-
fibonacci iyide neden çemkirdin anlamadım şimdi arkadaşım neyse eyvallah ne diyim:)
-
dostum anladıgım kadarıyla ses kayıdı için özel bi ses kartın yok.bu dezavantajı kapatmak için bence iyi bi program kullan vokal yapıcagın parcalarda vokalde olmadıgına gore "cubase" kullanmanı oneririm ustune yaptıgın vokalle az cok oynama sansın olur.cubase ile ilgili bi sorun olursa
[email protected] elimden geldigince yardımcı olurum.
-
çok teşekkür ederim orçun eyvallah deneyeceğim...