-
İstanbulda orjinal satan mağazaların birkaçı sahte satıyor veya 2. el gitarları düzeltip sıfır diye satıyorlar.. istanbul içinde güvenilir bir mağaza biliyormusunuz?
-
sahte epiphone kavramını yarattığın için seni tebrik ediyorum!!!
Nereden duydun boyle bir şeyi merak ettim ama sana sunu soyliyim epiphone un sıfır ise sapında genellikle bir etiket asılıdır.
Aynı etiket fender - gibson - ibanez - jackson gibi gitarlarda da var, anlamıssındır ne demek istediğimi, o etiketi incele hatta cevrenden ya da internetten orjinalliğine guvendiğin bir etiket bulup karsılastır
sana ancak boyle bir yardımım olabilr :D
-
tünelde cmc müziğe gel. distribütör biziz epiphonelerin. seçer alırsın
-
tünelde cmc müziğe gel. distribütör biziz epiphonelerin. seçer alırsın
---------
zuhale ne oldu? vaz mi gectiler bu işten?
-
tunelde sahte gitar da gormedim ben acıkcası su ana kadar?
epiphoneların sapının arka kısmında seri numaraları yazar, google'a yazınca epiphoneun stok listesinden bullunuodu hatırladıım kadarıyla...
-
rezillik ya ulem kim epinin sahtesini yapmaya çalışsın ki orjinali zaten 500 dolardan başlıyo :o)
gidip gibsonun falan sahtesini yap neyse ama sahte epiphone işi komikmiş :)
bi de o dediğin olay genelde vitrin eskisi denen ürünlerde olur böyle hafif kullanılmış gibi falan durur gitar,bunları dert etmemek gerek dert ediyosan da bimilyon1in yanına git,metropol müzik'e,onlar getirtiyo epiyi bildiğim kadarıyla buraya...
-
teşekkürler uyarı için.. fendex yapanlar, yanaha yapanlar gördüm.. istanbulda kendi atölyelerinde üretip satıyorlar.. o yüzden paranoya yaptım biraz.. onu yapana kadar kendi markalarını çıkartamamışlar.. belki dedim epiphone nun da sahtesini yapıp satmaya çalışanlar vardır.. veya 2.eli düzeltip sıfır diye satmaya çalışan şefersi... insalar vardır dedim belki.. dediğine göre yapılmıyormuş.. bilgilendirdiğin için çok sağol..
-
nisan 2005 tarihinden bu yana distribütör cmc müzik
-
CMC Müzik'in web sitesine baktım ama bana Metropol müzikle aynıymış gibi geldi :)
-
adı değişmiş olmasın sakın