Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Crate BT15 Bass Amp mi yoksa olmasın mı ?

• EdiP • 25 Mart 2006 21:25 • #548756
    şu anda kullanmakta olduğum CrateBT15 Bass Amp'im var. Ama şimdiye kadar sesini 1/3ünden fazla açmadım. Ayrıca çok ağır. Yazın eve taşımam gerekecek bu amfiyi. Şöyle bir şey düşündüm acaba mantıklı mı olur diye de size sorayım dedim. Ben bu amfiyi satsam yerine daha küçük tanışabilesi bir amfi alsam ? Daha küçük amfilerde neleri önerirsiniz ? Yoksa "ya ne uğraşıcan takıl işte, yazında taşı,zayıflarsın belki" mi dersiniz ?

Saygılarımla

.edip.
  • kkurt • 25 Mart 2006 22:57 • #548757
    amfi tüplü mü yoksa transistörlü mü?
    tüplüyse ağırlığın bir kısmı trafolardan kaynaklanıyor, bu konuda yapacak bişey yok, ama transistörlüyse hoparlörleri neodyum mıknatısı kullanan hoparlörlerle değiştir, hafifler.
  • almbfsek • 26 Mart 2006 14:08 • #548758
    Abi alınma ama bu amfi zaten alabileceğin en küçük bass amfisi. Daha küçüğü anca pille filan çalışıyodur.
    Soylediğin kadar ağır olmasını da aklım almıyor. Ağırdır ama taşınmayacak kadar da değildir be abi?
    30W Washburn'u heryere taşıyordu kardeşim, ebat olarak bunun nerdeyse 2 katıydı...
  • re-arranger • 31 Mart 2006 21:36 • #548799
    valla bende o dediğinin 25 watt ı var ben yetersiz daha daha büyüğünü alıyım mı diye düşünüyorum evde açamıyorsun sesini ama konserde hepsini sonuna kadar açsan gene yetmiyo :-) tabi bence en iyisi bitane hayvan gibi bi anfin olacak bi de pille çalışan falan ama evde çalışıyo olsan bile bas anfisinin wattının yüksek olması daha kaliteli ses sağlar. 25-30 watt altı anfilerden güzel bas sesi gelmez.
  • EdiP • 31 Mart 2006 21:48 • #548800
    Konser falan yokta =))) o zaman hiç değiştirmeyeyim bunu kalsın böyle..

Sağolun =)

.edip.