-
Arkadaşlar yakın zamanda bir bas gitar almayı düşünüyorum yamaha rbxler hakkında yok efendim yamahalar tutulmuyor ibanezler daha iyi gibi söylentiler var. bunlar ne derece doğrudur ve bu ayarda başka ne önerebilirsiniz???
-
yamaha urunlerinin ucuz versiyonları herhangi bir diger markanın ucuz modellerinden her zaman daha iyi oluyor nedense :)
rbx 374 u oneririrm
-
bu arada tam parasını bilmiyorum bu rbx 'in ama
440$(zuhalmuzik)'ın varsa washburn t24 oneririm. Neck-thru bir bass. Ayrıca fiyat-performans açısından odulleri filan var. Washburn'un sitesinden bakabilirisin...
-
haydaa şimdi iyice kafam karıştı t24 mü rbx374 mi ne zor iş bu ya!
-
gidip denemelisin :)
bana kalsa t24'u seçerim...
-
t24 ü seçicem de gitarın aktif manyetik olmaması da büyük bi etken oluyo!!!
-
aktif manyetik taktırabilirsin sıkıldığın zaman
ama emin ol ki ucuz bir modelin aktif manyetiği de pek iyi değildir :)
washburnun t24 manyetikleri washburn'un 800$ ustu basslarından bazılarında da kullanılıyor, yani iyi bir pasif manyetik....
-
arkadaslar bu konu hakkinda ben de yorumumu yazayim.ben gitar alacagim zaman bakmadiğim kalmadi diyebilirim.rbx i ilk dinlediğimde aleti gercekten cok sevdim ve tipi ayri bir güzel zaten cok hos bir gitar.arti olarak da yamaha ama soyle bi durum daha ortaya cıktı geze geze cort b5.abi super bi gitar bence cok iyi arastir.gercekten bunu yamaha rbx375 den daha iyi fiyata bulabilirsin.hatta izmirde oturuyorsan sana bir teklif bile yapabilirim.washburn e gelince almbfsek in dediği gibi ucuzun aktifi de iyi olmaz ama ben sirf o aleti pasif diye almadim.pasif bir alet alcaksan cok iyi bi amfin olsun derim ben.cunku ustunde ekolayser yok aletin.ama yekpare olmasi bi avantaj.ama paran yetiyorsa b4 derim ben .salla diğerlerini.
-
assında herşey gidip deneyerek olur abi :) sen bakma bana,
git al eline cortu washburnu yamahayı begendigini al ve kesinlikle düşünme hangisinde ne var ne yok sonucta onemli olan en sonunda nasıl ses çıktığı değil mi :P