-
sadece 1 tek gitarla şu ya da bu adamın tonunu elde eder miyim yoksa kaybedermiyim diye düşünmek bence mantıksız. her halükarda birilerinin tonunu zaten kaybedersiniz. hele bir apartman dairesinde aman komşular rahatsız olmasın volüm seviyesinde yaşıyorsanız elde edilebilecek en güzel tonları zaten kaybetmişsiniz demektir.
ara sıra bir stüdyoya gidersin orada adam gibi bir amfi varsa artık şansına.
-
Evi tamamen yalıtmak ta çözümlerden biri olabilri bu arada :D
-
Fender squier telecaster tavsiye ederim 400-450ytl ye bulursun.çok iyi bi gitar fiyatına göre.bunun yanına da 100-120 $ a bi marshall jackhammer aldın mı çok süper tonlar elde edersin.(ki ben denedim ve elde ettim)benim tavsiyem bu.
-
Öyle bişiler düşündüm yani telecaster alıp yanına fender anfi diye düşünüyodum ama 2si de kalite anfiler ;)
-
fender blues jr (2xel84 / 15w) + orjinal 12" hoparlörü söküp bi celestion çak. her ne kadar biraz masraflı olsa da $2000 lık marshalldan daha ucuza gelir.
-
Ya pedal mı alsam kalite bi tane 5 artı 1 e bağlıyıp yoksa iyi bi anfi mi alsam marshall veya fender bilmiyorum valla hala kararsızım biraz yardımcı olurmsunuz
-
evde gitar çalıyorsan bi POD ya da kabin simulatörü olan başka bir processor al.
barda ya da konserde çalacaksan ya da gittiğin stüdyolardaki amfiler hoşuna gitmiyorsa amfi al.
her ikisi birden lazımsa kabin simulatörü ve kulaklık çıkışı olan bir amfi al.
pedal: amfi aldıktan sonra düşünürsün bunu duruma göre çok fazla değişiyor neyin gerekli olup olmadığı...
-
Ya evde çalcam ,bıktım artık klasikten bitti işim klasikle,elektroya geçicem.Ama analog pedal daha mantklı olabilir zaten 5.1 sistem var pedalı ona bağlayınca daha çok ses verir ve uygun oluyor fiyat ve dha iyi bi gitar alabilirim belki diye düşünmekteym
-
sistem 5.1 nedir bilmiyorum ama PA'dan kabul edilebilir bi ses almak istiyorsan distorsiyon pedalı yetmez, kabin emulatörü de lazım.
-
çok doğru.eğer amfi alamıyorsan , amfi simulatoru olan bi prosesör daha çok işini görür.yoksa o analog pedalı istersen 25.1 ses sistemine bağla tatmin olmazsın.ama tabi ki , amfi ile beraber bir analog pedal alırsan da o prosesörden çok daha gerçekçi tonlar alırsın.