-
Arkadaşlar benım yaklaşık 600 ytl param var.Bu fıyata uygun ne tur elektrolar onerırsınız.Ben ıbanez serılerıne baktım.Soloya yatkın olursa ıyı olur.
-
bak ben satıyorum ibanez o fiyata :)
rg470 kore sıfır gibi bi dakka link de atıyım solo için süper bi gitar ama yenisin aldım :D
http://www.garaj.org/ilan/110754/cok-temiz-kore-97-ibanez-rg470-fmr-470-dolar.htm
-
ya aslında bende sana esp/ltd leri önerebilirim. çok sağlam gitarlar. taksim/galatasaray da pera müzik var. git orda emrah yardımcı olur sana..
-
cok guzel tonlara sahip ve klavyesi gerek solo gerekse ritm icin uygun olan bi yamaha serisi vardi R... li bi seydi ama ismini tam olarak hatirlayamiyorum
-
RGX serisinden bahsediyorsun , şu an benim kullandığım gitarda o seriden...Kesinlikle tavsiye ederim , ama benim çaldığım senin bütçeni birazcık aşıyor , ama sana RGX 220'yi önerebilirim...
Ayrıca ibanetze'nin bahsettiği ibanez'de çok sağlam gitar , en başta
onu öneririm ben sana -ama sıfırına paran yetmez , ibanetze gitarlarına gözü gibi bakar rahatlıkla ondan alabilirsin- , param olsa ben alıcam onu ama şu an yok elimde işte :))
-
satmaktan vazgeçtim ibanezi,zaten bu en çok da senin işine yarıycak gibi ;o)
-
Cumartesi geliyorum almaya :)))
-
lespaul, sg ya da 335. (ucuz kopyaları var)
-
Arkadaş dün Rockson Les Paul aldı , daha denemedim , ama güzel bir şeye benziyordu...Yine de tonlarına iyice bakmadan bir şey diyemem :)
-
yamaha erg121 + wash burn baddog amfi12w 300ytl falan
sizce bu gitarla amfiyi alsam uygun olur mu
gitarda biraz darp izleri varmış
metal müzik için uygun mu