Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bilgisayarda Kayıt??..

• Hetfield • 2 Nisan 2006 23:27 • #548852
    Selam arkadaşlar,bu bilgisayardan kayıt olayını yapan programlar neler?yani ben gitarlarını ayrı ayrı çalıp(ritm-solo) diğer enstrümanlarla birleştirmek istiyorum.bunu yapan programlar var mı varsa hangileri iyidir?teşekkürler...
  • Alp_YiLgin • 3 Nisan 2006 00:12 • #548854
    sana en basit ve masrafsızını söylüyüm 2 jak küçüktücü 1 de sound splitter al mikrofon girişine tak istediğin kadar kayıt yap ama bu yolla sen çalarken diğer gitarı da birinin çalması lazım ev ses kartın dandikse pek kaliteli bi kayıt olmaz ya da mixing proramı indir ayrı ayrı çal mixle o da olmadı en basiti Fl Studio da yapabilirsin istediğini heralde olmadı 70 ytl ye 2 kanal dj mixeri al ordan yap dx 052 diye modeli var behringer in o da olur :)Ama en rahat cubase le kanal kayıt yaparsın misler gibi ama onu da örenmek zor oluyo :)
  • almbfsek • 3 Nisan 2006 09:26 • #548857
    iyi bir ses kartın varsa direk kanaldan giriş yap, audacity.sf.net adreisnden indirdiin programda istedin kadar kayıt yapıp ust uste koy :)
  • Serpent_King • 3 Nisan 2006 09:38 • #548858
    iyi ses kartı olmasa da işi biliyosan iyi kayıt yaparsın.olay işi bilmekte.çünkü 24 bit veya 16 bit atla deve kadar fark getirmiyor.ya da şöyle söyliyim , amatör bir ev kaydında atla deve diğil.
  • almbfsek • 3 Nisan 2006 12:46 • #548859
    doğrudur
    velakin bir creative audigy II ile benim onboard ses kartım arasındaki fark da pek goz ardı edilemez :)
    iyi karttan kastım en az 15-200$ olanlar ;)
  • Hetfield • 3 Nisan 2006 19:21 • #548871
    arkadaşlar yardımlarınız için sağolun,benimki sanırım 16 bit.açıkçası teknik terimlerden pek fazla anlamıyorum.anladığım kadarıyla gitarı bi jak girişiyle mik. girişinden bilgisayara bağlıycam,tavsiye ettğiniz proglamlardan biriyle de kayıt yapıcam....
  • orcunss • 5 Nisan 2006 01:40 • #548917
    dostum arkadasların dedikleri az cok dogru benim evde ufak bi kayıt stüdyo m var bunu kurmadan once eldekilerle idare ediyodum creative ses kartı falan.boyle kayıt yaparak yani gitarı mikrofon girisinden girip cubase ile kayıtta işini gorur ama sadece parcayı unutmamanı saglıcak kadar yani bidaha dinlemezsin..sana tavsiyem iyi kotu bu işi yapıcak bi ses kartı alman m-audio audiophilie192 fazla fazla işini gorur..diger turlu kesinlikle yaptıgın kayıtta senkronizasyon sorunu cekersin yani gecikme olur..cubase konusunda da elimden geldigince yardımcı olurum..
  • requem • 6 Nisan 2006 17:44 • #548954
    Dostum sana tek tavsiyem cubase sx v3 bunu kullan pişman olmazsın
  • Hetfield • 7 Nisan 2006 13:57 • #548972
    ya arkadaşlar internetten bu cubase fx in download unu bulamadım,daha doğrusu bedava olanını bulamadım.yok mudur bunun free download u falan?adres verebilirseniz sevinirim...
  • ReNoN • 8 Nisan 2006 11:50 • #548981
    cubase kadioyde 3 ytl ye almayani dovuyolar...yok mu ankarada korsanci:$