-
350 ytl civarlarında bir akustik gitar almak istiyorum..Onerebileceginiz birseyler varsa sevinirim...
-
her ne kadar millet cort u begenmesede performans/fiyat orani en yuksek gitar cort tur(akustik icin)
-
Evt Cort'un akustik olarak iyi olduunu duydum da 350 civarında iyi bi modelini alabilirmıyım ?_
-
Washburn ün de iyi modlelleri var.Bence onları alabilirsin kullanan arkadaşlarım çok memnun...
-
cort al ucuz akustik konusunda en iyisi odur.
-
valla arkadasım ben 250 ye yamaha F-310 akustik aldım hem de setle. sette işte gigbag, akort düdüü:) , askısı, extra takım teli, penalar, sap ayarı için alyans falan da vardı ve tınısı/ ses kalitesi çok iyi
-
evet washburn lerde gercekten guzel
-
abicim ben olsam cort zottiriğini kendşme sponsor bile etmezdim , ama evlenirsem bir gün salonuma mobilya falan gerekirse giderdim cort a.
crafter marka, sadece akustik üretir, her biçim çeşit bulabilirsin ,pişman da olmazsın.
sitesine gir gez ;)
-
ben de yeni washburn aldım çok memnunum önceki graftmen di meğerse eskisinden hiç ses çıkmıyomuş...eskini üzerine 270 ytl daha verdim340 a falan geldi işte ama ben biraz ucuaz aldım yoksa adma gibi orjinal washburnlar çok pahalı
-
eskisi 70ytl ymiş zaten baksana nasıl ses alacaksın ondan ?