-
Nasıl bilirsiniz bu aleti ? Daron Malakian bu aletle harikalar yaratıyor. Çift humbucker , single manyetik yok , tam bir distortion makinası..
İstanbul'da en ucuza nerede bulabilirim bilen var mıdır ?
Ayrıca vereceğim paraya değer mi? Aynı fiyata daha iyi özelliklere sahip bu ayarda gitar varsa görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
-
Türkiyede bulman zor,sadece sahibinden.comda biri satıyo,o da çok pahalı...
ama acayip bi durum var IC400 bulabilrsen al da 2003 kataloğunda ıhlamur ağacı yapıldığı malzeme,2005 kataloğunda maun :P
acayip bu, bu arada o soad gitaristinin gitarı standart değil,ona benziyo diye alıp da yamulma ihtimalin var yani... :)
-
evet ben de hiç biryerde rastgelmediğim için sormuştum :D
yok zaten illa ki s.o.a.d. tonlarını yakalamak , onun aynısını çalmak gibi bir amacım yok alırken. adam sonuçta o aletten para kazanıyo , ona özel birşeyler olması gayet doğaldır. ben sadece görünüşüne bayılıyorum aletin , teknik olarak elimdeki gitardan (aria stg) iyi olması benim için yeterli bir kriter aslında :D
-
bu modeli hiç duymadım ya hayret
-
şaşmam kubi zaten geçen de Alman Gibson gördüğünü idda ediyodun :D
-
gördüm abi yalan diyil wallaha gördüm ..
-
ace frehley derim Daron Malakian kimmiş derim
gitar maun gövdeli maple saplı rosewood kalvyelibir gitar gayet de ağır olmalı lp kadar olmasasa set neck olması güzel bir özellik lp den bir farkı yok zaten kullanım olarak nerdeyse ama kalvey daha rahat ibo da güzel gitar bulman nerdeyse imkansız arz t<lep meselesi internet yolu ile alabilirsin birde üstüne çaktınmı dimarzio supert dist ve paf al sana klasik kombinasyon
-
bulmak imkansız değil,sahibinden.coma girmeniz yeterli :)
IC400 modeli maun bildiğim kadarıyla ama perdelerde işleme olmayan bi model daha var,o ıhlamur...