Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ahead marka baget İstanbul'da nerde bulunur?

• kilisli • 15 Nisan 2006 01:48 • #549066
    Tünelde baya bi araştırdım ama bulamadım.İstanbul'da ahead marka baget satan yer bilen varsa soylerse cok sevinirim.Fiyatınıda 60 ytl civarı oldugunu zannediyorum.Bu konudada biliyorsanız paylasın lutfen.
    Birde bu bagetlerden kullanan olduysa yorumunu rica edicektim.
  • argetlam • 15 Nisan 2006 17:43 • #549078
    ahead iyi bagetleri var wala bence.nette bulabilirsin yurt dısından getir imkanın varsa.kadıköy carsındaki drum shop a bak orası bence iyi biyer herseyde var zaten.yoksa hatta getirtir bile.ama bişi sorcam niye ahead istion baska güzel bagetlerde var piyasada.mesela zildjian bence harika.ama ahead evet lafım yok.gercekten güzel modelleri var.kiss dinlionmu sen?ya da slipknot? :D neyse uzun lafın kısası netten alabilme imkanın varsa bence öyle yap.cokta pahallı degil ama modeline göre degişiyor.7A tavsiye ederim eger bulursan.
  • kilisli • 16 Nisan 2006 12:53 • #549081
    ya ahead istememin sebebi bu bagetlerin kolay kolay kırılmaması ve de cok hafif olması.Darbeyi eline getirmiyor baget.Ve acıkcası sekil bisey :).Internetten alamam kredi kartım yok ,bana satan bi yerin adresi filan gerek...
  • argetlam • 16 Nisan 2006 21:00 • #549089
    tamam o zaman bence kadıkoye dedigim yere bak.ve bencede aehad iyi baget.
  • jubei • 16 Nisan 2006 23:47 • #549090
    kadıköy whisky drum shop..alpay şalt ın tükkanı..ama ben yine de vic firth ten vazgeçmem..