-
Arkdşlar Distortion Pedal almayı düşünüyorum (gerçi distortionlu bi 15 watt amfim var)
3 marka arasında kaldım
anlayan arkdşlar tavsiyede bulunabilirlermi acaba???
Boss DS-2 (Turbo Distortion Pedal)
Digitech Death Metal
DOD VFX86 (Death Metal Distortion Pedal)
-
hangisini seçersen seç bence kendi amfin ve kendi gitarınla dene ondan sonra al.
şu veya bu ünlü gitarist x pedalını kullanıyor olabilir ama elde ettiği ton aslında o pedalın tonu değil gitar+pedal+amfi+kabin'den oluşan sistemin toplam tonu. Hal böyle olunca şu veya bu pedalı tavsiye etmenin bir anlamı yok.
-
Line6 Über Metal'i de denemelisin. Yanılmıyorsam 3 farklı distotion seçebiliyor ve çok ince ayar yapabiliyorsun. Ayrıca üzerinde bir de noise gate bulunuyor. İyi ayarlayıca çok iyi tonlar yakalayabiliyorsun.
-
boss md 2 mega dıstortıon ve line6 über metal ikiside işini fazlasıyla görür. Dinlediğimiz şarkılardaki tonların tıpatıp ayınılarını veriyo
-
boss ds-1 ve ds-2 kullanıyorum.tavsiye ederim...
-
Benim aşkım Digitech Death Metal , böyle güzel bir distortion duymadım ben :)) Ama tabii güzellik görecelidir ;)
-
Line6 Über Metal'in tonları hafif geldi
-
çok sert ton aramıyorsan boss os2 overdrive/distortion. 2 gün önce aldım her kuruşuna deyiyor.
-
Digitech DF7 tek geçerim...
-
Bu gün konserde BOSS METAL ZONE MT-2 kullandım , gözüm kapalı alırım o pedalı , tavsiye sana..