-
Zoom G2 almayı düşünüyodum ama etraftan pek met etmediler.Digitech RP300 önerdiler.Pek anlamıyorum presesörlerden.Bunlara alternatif,bu fiyatlarda(300-400ytl)bi alet önerebilecek biri var mıdır?Varsa ne önerir?
-
processörü boşverip o fiyata benzer efektleri olan bir amfi alabilirisn.
-
bence digitech gnx 1 e bir bak.fiyatı o civarlarda sanıyorum.
-
zoom dışında herşey olabilir
-
zaten 60 wattlık bi behringer gx210 anfim var efektleri de var fakat çok yetersiz.Bi de zoomdan memnun olan kimse yok.Neden böyle?Kime sorduysam zoom alma cevabını aldım.
-
sayısal effekt sektöründe belli patentleri belli şirketler ellerinde tutuyor. örneğin line6'nın distorsiyon algoritması, lexicon'un reverbleri, vox'un yeni çıkarttığı "virtual tranformer" muhabbeti vs gibi.
belki diyeceksin ki bi delay ya da chorus'un patentlenebilecek nesi var? alakalı olsun ya da olmasın, diğerleri bundan etkilenip ucuza daha az kaliteli ürünler üretmek zorunda kalıyorlar. zoom zaten daha işin başından beri farklı bir amacı varmış gibi davranmış değil. behringer de zoom ile aynı kulvarda yarışıyor.
tabi bir de effekt manyağı olma durumu var, o effekt yetersiz bu yetersiz, acaba şundan da mı olsa vs. netice itibari ile o effektler olsa da sonuç çok fazla değişmeyecek. bence effektlere harcanacak para ile daha kaliteli bir amfi ve daha kaliteli bir gitar edinmeye bakmak daha mantıklı olur. Bir diğer konu da eğer o amfinin distorsiyonu iyi değilse 'effektleri yetersiz' denemez, çünkü distorsiyon bir effekt olarak düşünülmüyor artık, geri kalanları da behringer'in kötü ya da çok yetersiz yapmış olduğuna inanmak biraz zor.
-
Zoom g2 gayet kaliteli bir alet kullanıyorum ben memnunum tavsiye ederim digitech in o modelinde iyidir :)
-
dostum bir de senin amfi de yetersiz bence.demek istedigim amfine ne takarsan tak saglıklı bi ton alamazsın.ama sahne için diyorsan o zaman iş değişir.