-
bass almayı düşünüyorum bi ibanez bulduk ikinci el adam 600 ytl dedi ama ibanezin modelini bi türlü bulmadık seri nosunu falan aldım burdan modeli cıkartabilir miyim? bilginiz var mı... hatta yazıyımde F9750209 SDGR ve japon malı yardım edin lütfen
-
2.el olması düşündürücü..bası gör eline al hatta imkanın varsa 1hafta sende kalsın takıl...illede ibanez diosan biraz daha para yap 1000-1300ytl civarında srx in üst modellerini al çok memnun kalırsın...
-
dediğin modeli biliyorum.bu gitar oldukca iyi ve sağlam tonlar veriyor.biliyorum cunku aynı gitar bizim bascıda var.hemde kore malı.yani eğer o alet birde japonsa ve eğer 2.el gitar senin için sorun yaratmıyorsa git dene ve al...
-
sana bı tavsıye ama benım dusuncem ıllede ıbanez dıye tutturma bence cort un mukemmel aletlerı var bunlardan bıtanesıde curbow serısı suan aklımda olsaydı bu dedıgımden daha kalıtelısını solerdım ama aklıma gelınce sana solerım
-
curbow ben o alete hiç ısınamadım...bi kaç defa çaldım arkadaşlarda vardı cort alacaksan a seri iyi ;)
-
supersın arkadasım benım aklıma gelmeyen o bas tı tabıkı kullanıcaksan cort a serısı supersın basistburak
-
bu sene üretilen prestige baslar da kore :)
biz k5 aldık arkadaşa canavar gibi gitar
eğer bu fiyat aralığındaki ibanez basların kalitesi bu kadar iyiyse gözüm kapalı tavsiye ederim ;)
-
bence fender prestige al