-
haftaya kadar 1000 ytl yi toplamış olucam.şimdiki gitarım ltd viper-50.niye bunu aldın derseniz elektrodan hiç annamadığım zamanlarda aldım.ben malesef görünüşüne de önem veriyorum.nese bu gitarda rastladığım sorunlardan birisi klavyenin gövdesine ağır olması.ayakta çalmakta zorlanıyorum.en önemlisi de klavyesi fazla sağlam değil.sürekli biyerinden yamuluyo.artık hergün ayar yapmaktan gına geldi.bana şöyle sağlam saplı kaliteli humbucker ı olan bi gitar önerebilirmisiniz.(hard rock,heavy metal tarzı solo için)tşşkler
-
lespaul (klavyesinin gövdesinden hafif olacağını garanti ederim:) (dipnot: bknz. lespaul ve sebep olduğu bel ağrıları.. )
-
:)) evet kendisi de ağır olmasın mümkünse..
-
ben esp almayı düşünüyodum ama 1000 ytl ye yokmuş.jackson,ibanez,cort gibi markalar olabilir
-
bence jackson dan uzak dur.laylay feci kazıklayabilir :) zaten yeni seri jacksonlar hakikaten iyi diğil , eskilere göre çok alakasız.
-
rg470 satıyım dicem,satasım yok da ama 620 milyona canavar gibi bi gitar almış olcaksın satarsam (Avatardaki gitar,gördüğüm en seksi ibanezdir kendisi :))
ama 1000 YTLye alıncak saydığın markaların iyi gitarları;
jacskon dinky dk2,
ibanez (98 öncesi) rg4xx,rg5xx,rg7xx :) son yadıımı alman zor gerçi :o)
cort'tan da katana alabilirsin,
washburn alcaksan wi serisinin üst modelleri,
epi'nin da standart ve üst modelleri.
(bu yazdıklarımın çoğunun ikinci elini alırsın o paraya...)
-
cort x-th ı denemeden alma bence.ayrıca cort yeni modellerde çıkardı.ben bir ay önce x-th aldım.üzerinde emg81 ve 85 var, neckthru,gövde maun......herşey bir yana klavyesi muhteşem.zaten klavyesi için aldım.aynı gitarı ibanez satsa 1500 usd aşağı satmaz.ben case ile birlikte 850 usd aldım.tünelde benim bildiğim senkop cort satıyo orda sorduğumda gelmemişti,ben kadıköyden stage müzikten almıştım,başka neresi cort satıyor bilmiyorum.yalnız bir ayrıntı var gitar kore yapımı...
-
fender den şaşma derim ama tarz olarak da maddi olarak da pek uymuyor sanırım.
-
Epiphoneları bekle 1-2 haftaya kadar gelir tünele bence epiphone custom al hem fiyatı sana uyar hemde performansı çünkü müzik türü olarak çok geniş bir yelpazesi var ayrıca sustainleri çok iyi geniş gövdesi sahesinde.mutlaka memlun kalırsın ve ileride iyiki almışım dersin.