-
funk fusion caz pop caz seven arkadaşlar clin tertemiz tonlarda özgürce bişeyler paylaşmak isterim.sıkıldım artık tekrarlanmaktan.pat metheny jaco pastorius steve vai john scofield gibi gitaristlerin hayranıyım.bunun yanı sıra jack de johnett gary peacock kaith jarett herbei hancock stan getz gibi caz müzisyenleri hoşuma gider.belki bir klüp kurmak istiyorum internet üzerinden.türkiye ve dünyanın değişik bölümlerindeki müzisyenlerin döküman paylaşabilecekleri ve online bilgi alışverişi yapılabilecek bir internet sitesi.ama para kazanmak için değil hatta bunun bir kolunun radyo olup 24 saat boyunca dünyanın değişik yerlerindeki amatör ve profesyonel müzisyenlerin müziklerini yayınlamak bazı grupları tanıtmak istiyorum.belki bir jüri oluşturulup karar verilebilir.ama önce bu konudaki fikirlerinizi bilmek isterim.saygılar sevgiler..onur
-
var, gruba uyum sağlama konusundaki yeteneksizliğime bir süre katlanabilirsen birşeyler yaparız.
-
galiba yanlış anlaşıldım bir müzik grubu değil bir sanat derneği gibi bişey düşünmekteyim.
-
bence çok güzel olur böyle bir dernek..ama sadece caz üzerine mi olacak acaba farklı müzik türleri de içerebilirmi diye de düşünmeden edemiyorum çünkü birbirine zıt seslerin birleşiminden oluşan melodiler kimi zaman haz vermekte..ne bilim bir ney ardından gelen elektrogitar..vs..vs..ama umarım başarılı olur bu dernek..şimdiden kolay gelsin :)
-
teşekkürler ama sadece caz olan bir dernek yok zaten çok çeşitli müzikleri dinleyebileceğimiz bir sürü radyo istasyonu ya da cd ler kayıtlar var.ama sadece caz adı altında pek birşey yok ülkemizde.ben şuan caza önem vermenin peşinde olduğumdan dolayı ilk etapta caz la ilgileneceğim.daha sonra talep olursa çok yönlü şeyler de yapılabilir.önerin çok güzel aynı zamanda duyarlı olduğun ve paylaştığın için teşekkür ederim...
-
müzik adına böyle bir yapılanmanın peşinde olduğun için esas ben sana teşekkür ederim..umarım yolun açık olur..:)
-
bende öyle umuyordum ama ciddi yatırım ve sponsor gerek bu işe sanırım.onun için koşturmaya başlıcam nesıl bir konsept olur ona karar vericem..derken yine yalnız kaldım ve beklediğim alakayı göremedim fikirlerime.olsun zaten yalnızlık daha güzel zihin açıyo:)sevgiler saygılar..tekrar teşekkür ederim...
-
aslında caz la ilgilenen ünlü isimlerden bir el uzatmalarını isteyebilirsin ..bilemiyorum okadar çok isim var ki...tabi bir dernek binası ayarlamak,orada çeşitli aktivitelerle derneği tanıtmak..vs.. ama sende haklısın tek başına yapılacak işler değil bunlar..yine de ..herhangi bi konuda yardım istersen..ben buradayım..swallow olarak :)) bi kişi bi kişi dir :)) di mi..
-
bence olabilir:))
(çok yardımcı oldum,biliyorum;)
-
selam!
bence öyle bir çatı altında bina değilde güzel bir internet portalı yapabilirsin. çünkü türkiyede caz mecmuasına ulaşmak oldukça zor oluyor. mesela ben böyle bir site ve forum biliyorum;
www.cazci.com
www.cazci.com/forum