-
başlangıcı yoktur bu işin paran varsa al sağlamını ha yoksada sx adamların geleceğe yatırımları var marka ve şirket grubu yükselirse 200 dolarlık gitarları ilerde 400 e alabiliriz =)
-
bence blazerlara bak bi derim . stratocaster modelleri ve jem modelleri var set olarak (askı amfi vs.) 300 ytl tünelde bulabilirsin
-
kardes bence fender squier baska1si alma
-
ben aria veya sx diyorum
-
Yamaha pacifica serisi kesinlikle işini görür. ERG'lerden uzak dur yeter.
-
ya ne gitarlar saymışınız.metal yapmicam diyosan al bi fender squier strat ilerde de bi american fender strat alırsın...metal istemiyosan bence cort-ibanez-washburn falan alma.git squier al.hem fender in yan markası.yani dandik çıkmaz.squier tünelde kıvılcım müzik te var.
www.kivilcimmuzik.net
-
Squier dandik çıkmaz mı? Yapma Allah aşkına :) Zaten yarım portakal gibi klavyeleri var , ince ve rahat klavyeli bir şey al bence.
-
bence eğer bütçe sınırlı ise temiz ikinci el bişey al aynı paraya sıfır kötü bişey alana kadar 2. el de daha iyi birşey alabilirsin. Cort Squier Washburn Sx bunların iyi başlangıç modelleri var. Araştır nette kesnin iyi bişeyler bulursun. Ha bi de bilen birisi ile al en önemlisi bu bence. Ortalık çakal dolu :)
-
bnm gitarı 350 ye bırakırım
almayı düşünürsen msn'den atarım foto faln
-
istiyosan baya iyi(orta seviyeler içinde) bi gitar buldum sana.Deneme imkanı da va.Sb Dreams Zeus.Ben Bu gün denedim gitarı(arkadaşın), gitar 1buçuk-2 aylık.Tonları gayet iyi.2 humbucker 1 single coil var gitarda.hem sert tonlar hem yumuşak tonları iyi.Esp-Ltd lerin bile çoğundan iyi.Tek fark isim.istersen herhangi biryerde deneyebilirsin.arkadaş istediğin yere getirir.ltd lerle falan da karşılaştırabilirsin...gerçekten hoş gitar