-
Ya yazık...Bi seven yok şu enstrumanı beee...Ya bırakın sevmeyi elinizde çelloyla dışarıda olduğunuz zamanlar hem gitar sanıyolar hem de çello diyince böm böm insanın suratına bakıyolar..öğrenin ya şu çello nedir ne değildir..üzülüyorum ama:(
-
çelloyu gitarla karıştırabilen zihniyet nasıl bir düşünce ve yargılama sistemine shiptir bilmiyorum.vede butun yaylı çalgılara ayrı bir saygı sevgim vardır kabk kemani de dahil.
-
teşekkür valla:)
-
Çello hep çalmak istedigim bir enstrumandır ama malesef çalamadık seni bu konuda tebrik ederim ayrıca çello kızlara çok yakışıyor hep çello çalan bir sevgilim olsun istemişimdir:)
-
teşekküre gerek yok.eğer gerçekten ilerde bir gün enerji kaynakları gerçekten tükenirse sadece akustik ensturmanlar dinlenecek.o zaman insanlar sana teşekkür edecek.
-
1 numarasın
ayakta alkışlıyorum
anti elektrik team
-
ya valla ben şimdiye kadar birinin sırtında hiç çello görmedim ama gayet güzel bi çalgı bence... ayrıcada bencede artık çello nedir öğrenilse çok iyi olacak... yani en azından ben dördüncü sınıfa giderken biliyodum çello nedir ve bizzat elimede almıştım yani:)))
-
bnm bi ar k da vardı ödünç aldım dist.ve wah bağladım çalmayı bilmiodum ama bişiler çıakrdım :D
-
her zaman için akustik aletlerden gelen sesler daha buyuleyıcı oluyo ama hazır hala hazırda olan elektirğimizi kullanalım olmadı dik basa geçerim perdesiz ama alışırız
-
cello hastasıyımdır.klasik müzik sevmemin getirdiği bir sey değil bu yanlızca...apocalyptica gibi bir grubun bu aletle neler yapılabileceğini gostermeside bi etken.