-
boss bd2 mi ibanez ts9 mu. harbiden karar veremiyorum. boss pedal dizeceğimi de göz önünde bulunudurursak uyum, ses...vs hangisi yakışır?
-
hangi amfi ile kullandığına bağlı ve denemeden bilinmez, ama ben ikisi arasında çok büyük bir fark olduğunu zannetmiyorum.
-
İkisini de denedim,Kullanmışlığım vardır; Kaldıki TS7 nin bile sesi çok daha iyidir bosstan.
-
İkisini de denedim,Kullanmışlığım vardır; Kaldıki TS7 nin bile sesi çok daha iyidir bosstan.
---
O kullandığın amfiye göre değişir. Netice itibari ile overdrive pedalı; amfi ile uyumlu olması lazım, yoksa sonuç iyi olmaz.
-
O kullandığın amfiye göre değişir. Netice itibari ile overdrive pedalı; amfi ile uyumlu olması lazım, yoksa sonuç iyi olmaz.
Aşağı yukarı Her amfide ve direk sisteme girerek kullanmışlığım vardır.
-
Aşağı yukarı Her amfide ve direk sisteme girerek kullanmışlığım vardır.
--
Peki distorsiyon tınısı ile uyumlu bir hoparlörü olan tamamı lambalı bir amfiyle denedin mi? Overdrive pedalları zaten başka tür bir amfiyle kullanılmak için üretilmemiştir. Boss BD2 hakkında oldukça olumlu yorumlar da okudum, o yüzden biraz garip geldi TS9'a kıyasla kötü olması... Yok eğer hiçbirzaman beraber çalışması düşünülmemiş bir alete bağlanınca kötü bir ses veriyorsa o ayrı konu.
-
ben kulandım elden çıkardım ve sonra pişman oldum. bence! altını çiziyorum bence !ts-9...boss un fuzz efextleri nedense hep itmiştir beni...
-
ben kulandım elden çıkardım ve sonra pişman oldum. bence! altını çiziyorum bence !ts-9...boss un fuzz efextleri nedense hep itmiştir beni...
---
ben denemedim, ama overdrive pedalı sonuça, distorsiyonu kendiliğinden güzel olan bi amfinin gainini arttırmak için kullanılır. amfi iyi değilse yapacak birşey yok.
-
Peki distorsiyon tınısı ile uyumlu bir hoparlörü olan tamamı lambalı bir amfiyle denedin mi? Overdrive pedalları zaten başka tür bir amfiyle kullanılmak için üretilmemiştir. Boss BD2 hakkında oldukça olumlu yorumlar da okudum, o yüzden biraz garip geldi TS9'a kıyasla kötü olması... Yok eğer hiçbirzaman beraber çalışması düşünülmemiş bir alete bağlanınca kötü bir ses veriyorsa o ayrı konu
Her amfi derken lambalıda da denediğim anlaşılmıştır sanıyordum bu arada şu her mesajındaki lambalı amfi reklamların beni gerçekten sıkmaya başladı
-
ister reklam de, ister deme, overdrive pedalı lambalı amfiyle kullanılır.