Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

behringer v amp pro

• ali k • 22 Mayıs 2006 22:12 • #549694
    arkadaşlar bu aleti bilen ,kullanan varmı.ucuz denilecek bir fiyata buldum fakat aletin nasıl olduğunu bilmiyorum ve en kısa zamanda bir preamp a ihtiyacım var.behringer hakkında sağlam olmadığı konusunda yorumlar duyuyorum ama asıl kullananlar bilir ve size soruyorum.tecrübelerinizi paylaşın lütfen...
  • orcunss • 23 Mayıs 2006 00:59 • #549700
    dostum yaklasık bir senedir falan kullanıyorum. hem normal calarken hemde kayıtta..özellikle kayıttaki performansı gercek cok iyi efekler ve similisyonlarda gercekten cok guzel alırsan bişman olmazsın yani..ama normal gitar anfisine baglayıp kullanma..ayrı ve iyi hoparlorle kullan ya da direk sisteme gir amfi işi bozuyo.ama gercekten cok guzel bi alet..
  • kutay__ • 23 Mayıs 2006 01:14 • #549701
    anfinin fx loopundan bağlarsan gitar anfisiylede iyi sonuc alırsın processorlerle

şöyle ,

gitar - > processor - > anfinin fx loop return u

kabin modellemesini kapatarakta bir dene gitar anfisiyle illaki iyi ses vermek zorunda.

efekt geçişlerinde biraz gecikme oluyor diye duydum behringer vamp için ama zırt pıt değiştirmiyosan o da cok dert değil.
  • kkurt • 23 Mayıs 2006 01:24 • #549702
    kabin modellemesini kapatarakta bir dene gitar anfisiyle illaki iyi ses vermek zorunda.
    ---
    kabin modellemesini kapatınca bazen sorun oluyor (hoparlörün karakterine ve kullandığın volüme bağlı olarak).
    onun yerine araya bi EQ pedalı girmek ya da aletin ayarlarını kurcalamak daha mantıklı. deneme yanılma işi biraz.
  • Nem • 29 Mayıs 2006 09:47 • #549824
    efekt geçişlerinde biraz gecikme oluyor diye duydum behringer vamp için ama zırt pıt değiştirmiyosan o da cok dert değil.

Evet bir gecikme oluyor ama sadece farkli anfi modellerini kullanan preset'ler arasında geçiş yapınca. Aynı modeli farklı ayarlarda kullanınca (örneğin aynı anfi modelini bir preset'te clean ikincisinde distortion'lı veya kullanmak veya iki preset'e farklı efektler eklemek gibi) gecikme olmuyor.
  • orcunss • 29 Mayıs 2006 17:41 • #549839
    beyler sagolun denicem dediginizi iyi bi amfiye denk gelirsem tesekkurler
  • ManOwaR • 16 Haziran 2006 17:28 • #550088
    Kullanmasini bilene super bir pedal..
  • paleoant • 16 Haziran 2006 23:25 • #550098
    alma alma alma baska da bisi demiyorum
  • ali k • 24 Haziran 2006 02:08 • #550238
    arkadaşlar behringer v amp pro yu bu başlğı açtıktan sonra internet üzerinden yaklaşık üç hafta önce sipariş vermiştim.bugün aldım.aletle alakalı bir kaç sorum olacak ve bu aradada gümrükte yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istiyorum.
    üç hafta önce almanyadaki bir mağazadan eur145 aldım artı eur30 da kargo masrafı istediler ve bende gönderdim.o sıralarda aletin fiyatı türkiyede eur350 falandı.dün ptt den ihbarname geldi ve bende bugün gittim aldım.almaz olaydım....malı teslim almak için gümrük memurunun muayene etmesi gerektiğini ve vergiden muaf olması için de değerinin usd100 den az olması gerektiğini söylediler.paketin üzerinden kadın(gümrük memuru) internetten alınan bir mal olduğunu anladı ve bana değerini görmemiz için internet dökümünün gerektiğini söyledi.fakat paketi açınca içinden fatura çıktı.zaten faturayı görünce olan oldu.kadın bana öyle bir hesap çıkardıkı suratımı görünce istersen biraz düşün iade de edebilirsin dedi:)bende g.. giren şemsiye açılmaz diyerek vergisini ödedim ve aldım. acaba rüşvetmi istiyorlar diye denedim ama vergiyi ödemen lazım dediler.oranlar yazmıyor ama eur175i ytl ye çevirerek benden 12ytl gümrük vergisi,84 ytl kdv,26.30 ytl damga vergisi, 78 ytl özel tüketim vergisi toplamada 200.30 ytl vergi aldılar.gerçi daha kolay bir yolu vardır belki ama benim ilk tecrübemdi ve fena kazık yedim.aleti geçen hafta sonu sordum usd350 ye düşürmüşler.size tavsiyem yurt dışında tanıdığınız varsa ona getirtin.ayrıca daha tecrübeli arkadaşlara soruyorum bu vergileri ödememek için daha farklı bir yol varmıydı?
    son olarak alet hakkında sorum olacak.bu aleti sadece bar programı için aldım.ev için amfim var.fakat arkasında binbir türlü giriş var evde bugün denedim çözemedim, ingilizcemde çok iyi değil.mixere girerken en iyi sonuç için hangi girişi kullamalıyım.ayrıca bütün girişler çift ,stereo olsun diye koymuşlar ama ben bir tanesinden çıkış alacağım, hangi durumlarda(amfi,mixer) hangi çıkışı kullanmalıyım?
  • Serpent_King • 24 Haziran 2006 02:59 • #550239
    geçmiş olsun.üzüldüm yahu.