-
arkadaşlar 25 W fender anfim var. efektleri falan harika.
yakında elime 300 ytl gibi bi para geçecek inşallah.
internettten araştırdım 70 ytl ye bile elektrolar var.
ben yine en fazla $150'lık bişey düşünüyorum. bu kadar önmli mi gitarın iyi olması? anfim yetmez mi? akustik gitarımı bağlayınca bile harika sesler alıyorum. Sizce ne yapmalıyım
-
valla dediğin konu ucu açık biraz,kimi der "bana gitar olmasa elektro bağlamadan bile çıkarırım o sesleri",kimi der "aman abi,ne yaptın gitar herşeydir"..
-
yani göreceli bi soru ama önce gitar derim çünkü her yerde kendi amfinle çalamayabilirsin.
-
dsotum gitar bence onemli ben kendi gitarımda aynı sistemde yani sadece manyetigini degistirdigimde bile muazzam bi fark yasadım bence alabileceginin en iyisini al yani butun paranı hatta olmayanı bile harca.sonucta alıcagın sadece ton degil aynı zamanda sap yani calış kolaylıgıda olacak bunlarıda dusun ve bence alabilecegin en iyisini al..
-
gitar kesinlikle , sonuçta her yere kendi anfini götürmüyorsun
-
akustik gitarımı bağlayınca bile harika sesler alıyorum.
---
bence akustik gitarla elektro gitarı bu şekilde kıyaslamak pek doğru değil, yanılabilirsin.
-
bu forumu bir baktim ve biraktim bu soruyu gorunce....tovbe tovbe!!..
yok arkadasim sen ne yap biliyormusun?kaliteli bir lambali amfi al gitar olmasada olur veya yok canim ben gitarciyim diye hava aticaksan(ki amacin da bu) birtane soyle pazardan t-shirt alir gibi gitar al modeline falan bak..renkli menkli..sonrada gitarci ol ok!!nasil??
yahu hic mi dusunmuyor bu adam neden insanlar bu kadar kasiyrda 1000-2000 dolarlara gitar aliyor diye??..hic mi akliniz yok..
-
Değişik görüşler almak istemiş ki bu da son derece normal , sen aynı gitarı iki farklı amfide denemedin herhalde hiç?
Bütçesi yüksek olmayanlar için gayet normal bir soru bu. Ya yardım et bu forumda ya da kapa çeneni!
-
adam fikir almak istemiş ve senin gibi ENGİN BİLGİLİ birine ihtiyaç duyacağını sanmıyorum!! Küçümsemene lüzum yoktu. Zaten küçümseyerek kendin küçülmüşsün.. İSMİNİN ARKASINDA BULUNANA 666 RAKAMI SENİN ÖZENTİ BİRİ OLDUĞUNU GÖSTERİYO ZATEN..Yaş kaç? 13 falan mı?
-
o kadar aklım var ama o kadar param yok...