Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yeni ya da 2inci el gitar almayı düşünüyorum

• aatakli • 25 Mayıs 2006 01:42 • #549724
    selam arkadaşlar.ben eski gitarımı verip üstüne para koyarak 900-1000YTL ye sıfır ya da ikinci el ibanez ya da jackson almayı düşünüyorum.sıfır almak istersem hangi gitarları tercih edersiniz.ben ibanez S550 ye bakmıştım zuhalde.sağlam bi gitara benziyodu.elinde ikinci el gitarı olanlar varsa onları da düşünebilirim.ibanez jackson ya da esp olabilir.(bu arada eski gitarım ltd viper50,takas yapmak isteyenler için söliim dedim..).almak istediim gitarın sağlam manyetikli ve tremololu olması gerekiyo
  • noneimp • 25 Mayıs 2006 18:16 • #549739
    ibanez i bilemem ama jackson istiyorsan o fiyatlara 2. el sl3 bulabilirsin.ya da viper satabilirsen 1.el jackson mg serisi bişesy alabilirsin...bu dediğim gitarlar japon ve mg serisinde emg-hz,sl3 te de seymour duncan var(duncan designed değil)...yani ben olsam gider viper'ı satar mg serisi dxmg jackson alırdım...
  • grupmulanbu • 25 Mayıs 2006 19:08 • #549740
    dostum...japon jackson alınmaz..japon ibanez alınır..model olarak bi tavsiyede buluncak kadar takip etmiyorum...adı var veya sırf şekli olsun diye jackson alma derim..ibaneze devam yani..bu arada yeni ya da 2. el gitar almaktan başka bi alternatifin yok :P yani başka bi şansız yok :D
  • Lester Polfus • 25 Mayıs 2006 23:35 • #549745
    eğer bulabilirsen bu fiyata eski bir gibson al derim. bulamazsan da fender al bence. fender kesinlikle bulursun. ibanez de bi alternatif ama jackson (hiç çalmayı denemedim) iyi bilmediğim bir marka. bi tek
    pahalı gitarları iyi oluyor diye duydum. bol şanslar...
  • noneimp • 27 Mayıs 2006 19:26 • #549775
    japon jackson lar gercekten kaliteli aletler uretiyo...işcilik ve kalite gibi etkinler gercekten yukseklerde geziyo.tabi ki bir japon ibanez ile yarısamaz ama ona bakıcak olursak usa bir jackson sl1 ile de japon bir ibanez yarısamaz...zaten burda 2.el den değil 1.elden söz ediyorum