Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

prova için stüdyo

• amistad • 27 Mayıs 2006 23:04 • #549782
    arkadaşlar grubumuzun prova yapacak gürültü cıkartacak dükkan tarzı bir yere ihtiyacı var.

içerisine kendi enstrümanlarımızı koyup çalabileceğimiz bir mekan arıyoruz.

nerelere bakmalıyız. bi yardımcı olun
    şimdiden teşekkürler
  • da hui • 28 Mayıs 2006 00:25 • #549783
    Tabii ki emlakçıya bakmalısınız.
  • amistad • 29 Mayıs 2006 00:28 • #549818
    allahım şu garajda ne zeki insanlar var şaşıyorum
  • Electromanya • 30 Mayıs 2006 22:03 • #549864
    şu yazdıgın metni bi tekrar oku bi acayiplik sezcekmisin bakalım..
  • da hui • 31 Mayıs 2006 13:22 • #549869
    Kendi enstürmanlarımızı koyup çalabileceğimiz bir yer demişsin. Bundan bir yer satın almak ya da kiralamak istediğiniz gibi bir sonuç çıkıyor. Ha, eğer öyle değilse zaten garaj'da stüdyolar bölümü var?
  • coreintheheart • 31 Mayıs 2006 16:05 • #549873
    Sanırım "nerelere" değil "nelere" bakmalıyız demeliymişsin.Ufak bir şey anlamı nasılda değiştiriyor.Çok bilemiyeceğim ama büyük ihtimalle ses yalıtımı yapmanız gerekecek tabi eğer sanayi sitesi yakınlarında bir yer/depo bulamazsanız birilerinin ya kardeşim çok gürültü yapıyorsunuz demeyeceği bir yer kastım.Eğer böyle bir yer bulursanız ilk bakacağınız şey mekanın akustiği olsun.Ses yankı yapıyormu vesaire.En basitinden yüksekliği fazla olan yerlerin akustiği iyi olur.Mimar Sinsnın camileri gibi örneğin.Selimiyede sesin her yerde eşit duyulduğu söyleniyor mesela.Eğer böyle bir yer bulamazsanız iş yalıtıma gelecekki en ilkel metodlardan(yumurta kartonu) yeni teknolojiye(pimapen v.s.) kadar pekçok yol var.Daha iyi bilen abilerimiz bunları anlatabilir ama pek çok kişiden duyduğum yalıtım ne kadar fazla olursa akustiğin o kadar kötüleştiği.Aslında en güzeli başta dediğim gibi bir yer bulmanız mesela yurtdışında eski uçak hangarlarını kullandıklarını biliyorum akustiği sen düşün...Kusura bakma daha doyurucu birşeyler yazmak isterdim ama bizden bu kadar...