-
o arpejleri nasıl atıcaz ya bi örnek buldum ben link şu: http://www.turkcemuzik.com/viewsong.asp?songdata=38872
rakamlarla falan arpej gösteriyolar. nasıl olcak bu iş?
-
dostun hangisini dedigini anlamadım ama üsttekiler zaten bildigin akor alttakilerde de yukardan asagı dosru teller sıralanmıs (kalından inceye) yani d=re teli oluyo mesela ilkinde once re yi bikere bos calıp sonra sol telinin 7. perdesi yani mi ile bereber calıcaksın aradaki h de hamer-on demek yani parmagını vurarak calıcaksın
-
teşekkür ederim. alttekileri sormuştum.güzel anlatmışsın ama bişiy daha sorcam re teliyle sol telini aynı anda mı çalıyoruz? üstten alta mı? alttan üsste mi? (sana da çok soru sorduk yaw :)
-
Tab dediğimiz düzenin soldan sağa doğrun yazıldığını düşünürsek...daima en soldaki notadan sırayla çalınır..farklı tellerde alt alta birden afzla nota varsa ..yani basış pozisyonu aynı anda çalınır...burdada böyle aynı ande çalacaksın..ve pena vuruş yönün yukardan aşşağıya olmalı...
-
çok sağol :)
-
dostum bence turkce parcaları bilmem ama yabancı parcaları calısırken ben bi ara www.mysongbook.com dan guitarpro tablarından calısıyodum cok daha kolay sende oyle yap bence..guitarpro diye bi programla acıyosun tabları..baska sorun olursa yardımcı olıyım
-
teşekkür ederim :)
-
mysongbook...kapandı downloada duyrulur..:)...ama bunun dışında guitar pro için tab indirebileceğin sitler guitar pronun kendi sitesinde mevcut...