-
olayın ne olduğunu anlamak için 70 ytl keman mantıklı olabilir, benim kardeşimde heves etti aldı bitane sonra baktı ona göre değil çok zor bi enstrüman bıraktı kenarda öyle duruyor
-
ya ben mesela hepsiburada da gördüm.63 ytldi..işte markası da MAVIS MV1411 KEMAN böyle bişey..e peki yeni başlayana bu uyugn olmaz mı??yani netten alan birisi nası bakıcak ses kalitesi vs.
-
ben başka konuya değinicem.bence türk musikisi çal.bana klasik anlamsız geliyor.ne o gıygıdı gıygıdı.çaldın mı çalacan türk musikisi.ama bi konu daha var.yapılan bi araştırmaya göre kemancıların çoğu kanserden ölüyolarmış.adamlar öyle bi dalıyor ki enstrumanlarına abooo.çıkarabilene aşk olsun.ama türk musikisi başka yav...
-
kemancılar genellikle solunum yolları rahatsızlıkları çekerler, o da reçine ile nefes yolunun çok yakın olmasından kaynaklanır. türk müziği tabii ki güzel haklısın ama 'o ne gıygıdı gıy' diye tabir ettiğin klasik müzik, anlaşılması zor ve yoğun bilgiye dayanılan bir dal. her 'gıygıdı' klasik müzik değil yani. basit düşürme kendini...
saygılar...
-
SİNGLE FACTOR bunu duymasın kendileri klasik müzik üstadıdır
-
Türk musikisi dedin ki; Klasik armoni bile çok daha kolaydır.
Kemana başlayamadan Adamı öldürdün yahu
-
ben de keman çalıyorum yaklaşık 3 buçuk yıl oldu başalayalı ve keman çalmak isteyenlere tavsiyem eğer sabrı yoksa ve kulağı iyi diilse hiç başlamaması...bi de 63 veya 70 ytl keman olmaz hiç duymadım şimdiye kadar ben 3.5 yıl önce 160ytl aldım fabrikasyon bi kemanı ve o zaman bile o fiyata yoktu..kesin bi anormalliği vardır elden çıkarmak istiolardır sakın almayın..fabrikasyon bi kemanla başlamak en iyisi olur
-
[17 kez okundu]syarar
13 Haziran 2006 Salı / 14:27
SİNGLE FACTOR bunu duymasın kendileri klasik müzik üstadıdır
Ne haddimize; Bildiğimiz kadar konuşuruz .)
-
:)