-
yaw bi de bana perdesiz gitar lazım ama fiyatları 600 dolardan başlıyor ve heryerde bulunmuyor bu nane.. elemanın birisi perdeli gitarın perdelerini kazıtmış.. :)) hani diyorum bişey farketmicekse dandik bi gitarın perdeleri kazıtılarak aynı işlev kazandırılabilir mi gitara?? aynı kalite yakalanmaz tabi de bu mümkün mü, deneyen var mı??
-
ya ben de bu konuyu çok araştırdım hala da araştırıyourum.ama dediğin gibi normal bi gitarın perdelerini sökerek en azından başlangıç için işini görücek bişi elde edebilirsin.öyle yapan birçok kişi var.ilerlettiğin zaman da gidip özel yaptır bence.en sağlıklısı öyle oluyor çünkü.ayrıca kesinlikle single manyetik kullanma perdesizde.kasanın maun ağacından yapılmış olmasına özen göster.manyetiklerin de mümkünse aktif manyetik olmasını hatta mümkünse emg-81 ya da 85 olmasını tavsiye ederim.
-
kasa maun ağacı, aktif manyetik (emg-81, emg-85).. tamam dostum not ettim bunları, çok sağol..
peki e-bow kullanırken sorun olur mu??
-
rica ederim ne demek.
niyesorun olsun ki?gayet de güzel olur bence.erkan oğur da aktif manyetik kullanıyor perdesizde.
-
ouwww.. orda dur!! :))
-
birkaç yere sordum bu işi herkes aynı adresi verdi.. ankara'da izmir 2, varan kargo yanındaki pasajın zemin katında evrensel müzik var.. 40 milyona cillop gibi yapıyorlar.. orada perdeleri sökülmüş bir gitar vardı, hoş duruyordu.. ilgilenen diğer arkadaşlara duyurulur..