Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bateri Alacağım

• syarar • 2 Haziran 2006 13:28 • #549898
    Bu yaz bateri almayı düşünüyorum ufaktan da çalıyorum bizim ev de müsait güzel olur geliştiririm diyorum aslında gitar çalıyorum da bateri de öğrenmek istiyorum biraz da param var yani alayım diyorum da ben kuracağım tek tek bütün parçaları toplayacağım ne önerirsiniz ilk önce ne alayım hangi marka alayım nasıl alayım yani ziller istanbul davul yamaha dan ötesini yazın bana çok da pahalı olmayacak ama yani böyle iyi orta arası :)) teşekürler şimdiden
  • __eUrOnYmOuS__ • 4 Haziran 2006 14:34 • #549913
    Zil olarak dünyada bi tek istanbul davul olarak da yamaha yok.. başlangıçta 2.el alman daha iyi olabilir. maxtone hesaplı onun dışında premier vb gibi pek duyulmamış davullar var. ama ben evradiyelik alcam dersen tama, pearl, sonor düşün derim. hiç olmadı mekanik ped set al tıkır tıkır çalış...Zil olarak da bence daha dikkatli davranmak gerekli çünkü müzik tarzın ve almak istediğin tonlar arasında bağlantı olmalı. istanbul mehmetin de serileri var mesela radiant serisi gayet iyidir. onun dışında alchemy serisi de gayet iyidir. hee ben joey jordisona özendim Paiste almak isterim diyosan Allah kolaylık versin.. iyi çalışmalar...
  • syarar • 4 Haziran 2006 16:38 • #549914
    Çok teşekkürler...
  • BurakFender • 4 Haziran 2006 23:15 • #549918
    bence(pahalı ama...)joey nin "pearl" ekipmanı çok iyiydi
  • Lester Polfus • 5 Haziran 2006 21:37 • #549936
    valla arkadaşım sx almada ne alırsan al.. biz grubumuzda kullanıyoruz işte. pedallı zili kapandığı zamanyamuk kapanıyor, üstteki iki davulun biri kırıldı(daha bu gün), sağından solundan sürekli vida falan çıkıyor vs. vs... bir de alırsan sakın kendin kurmaya kalkma aldığın dükkandan birisi kurar. o kadar parça pinçik geliyor ki... ve de akord edilmesi gerek. o yüzden zar zor yapsan bile akordu yalnış olur. keşke daha fazla bilgim olsaydı da söyleyebilseydim. bu kadar anlıyorum o aletten :)
  • __eUrOnYmOuS__ • 6 Haziran 2006 18:25 • #549960
    rica ederim.. bu arada joey'da pearl yok ki sırf adam bi tamaya oturyo bi pearle bi bilmemneye.. para meselesi abi..ben de bi setup kurma peşindeyim.. 3000ytl gözden çıkardım...davul çok çileli iş ama asil adamların işi abi... hehehehehehee öyle sırtına alabileceğin kadar basit değil... heheh :P:P:P
  • ManOwaR • 16 Haziran 2006 17:26 • #550086
    Yamaha Stage Custom Advantage al 1300€ falan (ton çaldırır) demiş atalarımız..
  • Anthrax34 • 30 Haziran 2006 03:31 • #550364
    öncelikle zilleri al derim ben..eğer istanbulda oturuyor isen istanbul zilleri esenyurt da yapılıyor oradan ucuza alınabilineceğini duydum..bende kısa bir zaman içerisinde uğramayı düşünüyorum oraya..
  • keremklover • 30 Temmuz 2006 14:25 • #551197
    ya daha yeni yeni başlıyosan hiç öyle kasıp yamaha falan alma gereksiz masraf yaparsın..yeni başlayanlar için önerim sonor dur.hem sağlam hemde fiyatı iiyi.zilleri de şimdilik istanbul iyi olur mehmet serisini tavsiye ederim.pedalıda maxtone dan başka bi şey alma sakın.eğer parça parça alıcaksan da ilk cross ve trampeti al sonra hi-hat i ekle...sonra dan da kadroyu genişlet tabi...
  • -TeUFeL- • 30 Temmuz 2006 17:52 • #551201
    zil setupı yapmaya bak....davul çokta önemli değil..neden dersen davul derisi tonun %65 ini oluşturur,davulun ağacı ise tonun %30 unu geri kaln kısımda senin tuşendir...zillerin sağlam olsun gerisini salla...tama,pearl,yamaha bunlar süper sınıf davullardır..premier,stagg,sonor ise neredeyse alternatifleridir denile bilir..ama dediğim gibi davul çok öenli değil..git maxtone al evans g2 deri seti at üstlere,ring kullan..kicke eq2 tak alsana manyak davul...zile kastır parayı....istanbulun tonları gibi tonda yok...