-
Bateri kursuna haziranın son haftasında başlıcam.. Kendimi bayağ geliştirmek istiyorum ama kurs saatleri dışında pek çalışcak zaman olmuyo:( Stüdyo da çok para:(
Bateri çalanlar yeni başlayanlar için ne önerirsiniz?
-
Pad al Pad üzerine bilek çalış
-
sana davulumu satabilirm çalışma davulu zaten susuturuculu al bi köşeye koy çalış :9
-
abi al eline bageti duvarda para sektrmeye çalş baktn hızlandı 2. yide al 2 para sektr kendini gelştrrsn..
-
öncelikle bir çift bagetin olsun...genellikle ilk başta stick-control dedikleri olayı yapma ile başlamalısın...bilekleri alıştırma gibi bir drum bu..yastık üzerinde çalışabilirsin çalışma pedine gerek yok bence (yastık yumuşak olduğu için daha yüksek ses duyabilmek için daha sert vurursun bbileklerin güçlenir)
ilk başta..
Sol-Sağ-Sol-Sağ yastığa vurabilirsin..
...
Sağ-Sağ-Sol
...
Sol-Sol-Sağ
...
Sol-Sol-Sağ-Sağ
vuruş aralıklarını ortalamaya çalış.. tak Tak tak Tak tak Tak Tak olmasın tak Tak tak Tak tak Tak tak Tak olsun aüheüaeüaheahehae:D anla işte metronom deniliyor
bunu sürekli çalışman gerekiyor baget olmadığı zamanlar ise dizlerin ile çalışabilirsin. elinle şap şap vur.. kolunu çok kaldırma herşey bilekte;)
-
pad üzerinde çalışmanı öneririm..yastıkta baget sekmez :)) her gün en az 3 saat stick-control,rudiment vs vs çalışman şart..
-
ben şiddetle pede karşıyım :S ama çok istiyorsan 15ytl ye satılıyor
-
Yastik,yatak,tencere,kapak ne olursa olsun.Ben sahsen koltukta basladim davula.Ama pad set al.Cok gelisirsin.Bir arkadasin dedigi gibi yastik veya yatakta sekmez baget.
-
dostum sen çok video izlemişin
-
benim tavsiye metal bagetler kullanman,,birtane çalışma padi bir tanede kuş tüyü yastık....stick control çalışırsın...punch tekniği,demir baget ve kuş tüyü yastık ile bileklerini çok rahat açarsın